8 SEO tips om uw zichtbaarheid in Google in 2015 te verbeteren

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Hoewel Google niet het enige en ultieme middel is voor het bedrijfsleven, helpt het enorm om een website te hebben die goed scoort op vaak gebruikte zoekwoorden.
 
Zoals u misschien wel weet, heeft Google haar algoritme ontzettend veranderd in de laatste paar jaar. Door invoering van update na update probeert Google de crème de la crème bovenaan te krijgen. Dit heeft als gevolg dat SEO experts en marketeers hun benadering van SEO sterk hebben moeten veranderen. Kortom, wat is nu de beste aanpak, wat werkt voor SEO en helpt om een hoge ranking van een site te krijgen? Hier zijn 8 SEO tips om uw Google zichtbaarheid te verbeteren:
 

Onderzoek zoekwoorden

Een site zonder onderzoek naar relevante zoekwoorden is te vergelijken met auto rijden in het donker. Trefwoord-onderzoek is een constant factor geweest en is nog steeds een hoeksteen van SEO. Doe dit voordat u iets anders doet!
 

Creëer vertrouwen

Als Google uw site vertrouwt, betekent dit dat uw site over het algemeen hoger rankt. Maar wat bedoelen we met vertrouwen? Het vertrouwen in SEO is vergelijkbaar met het vertrouwen in het academische veld. Wanneer we een academisch essay opstellen, citeren we bepaalde bronnen. Deze citaten laten zien dat we deze bronnen vertrouwen. Als u de bron bent en u wordt geciteerd door een top academicus in uw vakgebied, straalt het vertrouwen uit dat wat u heeft geschreven waar is.
Voor een SEO-scenario betekent dit dat Google van sites houdt die links hebben van relevante bronnen van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld grote nieuwssites linken in het algemeen niet aan een onbetrouwbare bron. Door het ontvangen van links van deze sites van hoge kwaliteit verdient u het vertrouwen van Google en dit zorgt ervoor dat uw zichtbaarheid in de zoekresultaten verbetert. Er zijn ook andere factoren die het vertrouwen in een site verhogen, maar links leveren absoluut een belangrijke bijdrage.

Links

Linkbuilding
Zoals u wellicht heeft begrepen uit het vorige punt zijn links nog steeds erg belangrijk in het SEO landschap. Het verkrijgen van relevante, hoogwaardige links kan wonderen doen voor het backlink profiel van uw site en op zijn beurt haar positie in Google. Hoge kwaliteit links maken een enorm verschil. Vergeet niet, het gaat hierbij om de kwaliteit niet kwantiteit.

Blogs en Content

Blogs en content
Kwalitatieve blogs en content van hoge kwaliteit zijn van belang. Onderzoek suggereert dat Google en zoekmachines meer en meer geïnteresseerd zijn in lange content  van meer dan 1200 woorden en dit over het algemeen hoger scoren. Deze langere, diepgaande stukken hebben de neiging om betere resultaten voor zoekenden op te leveren en dus heeft Google de neiging om ze hoger te waarderen  dan kortere artikelen of delen van de inhoud.
Schema
U bent wellicht niet vertrouwd met schema mark-up , maar het is steeds belangrijker en kan wonderen doen voor de zichtbaarheid van bepaalde sites. Het implementeren van schema mark-up als u eigenaar bent van een e-commerce site zal bijvoorbeeld betekenen dat Google uw producten met beelden laat zien in de resultaten, waardoor de kans vergroot wordt dat iemand klikt op uw site en uiteindelijk uw product koopt. Schema wordt steeds meer geïntegreerd in de resultaten en is zeker het overwegen waard.
 

Testen en bijhouden

Het testen en het bijhouden van hoe een website het doet is noodzakelijk. Het biedt u de mogelijkheid  een site te evalueren, sterke punten te zien en eerder onvoorziene mogelijkheden te analyseren. Door regelmatig uw rankings te analyseren via een rank tracker en uw Google Analytics en Google Webmasters Tools account blijft u op de hoogte van eventuele problemen en zorgt het ervoor dat u kunt profiteren van alle mogelijkheden.
Al deze factoren zijn een essentieel onderdeel van SEO, dus overweeg ze, en gebruik de degenen die relevant zijn voor uw site en u helpen om de zichtbaarheid te vergroten.
 

Belangrijke pagina’s:

seo | seo teksten | seo workshop | seo workshops | seo optimalisatie | seo specialist | seo advies | seo bedrijf | seo bureau | seo campagne |seo consulting | seo diensten | seo mkb | seo no cure no pay | seo uitbesteden | seo cursus | seo training

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Gerelateerde artikelen

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online