Meer traffic naar mijn website, maar hoe?

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Moeite Met Het Promoten Van Je Website? Meer Traffic Nodig? Meer Omzet Nodig?

Laat je door een professionele website promotor adviseren met betrekking tot het oplossen van je probleem.
Ik ken je verhaal. Je hebt veel tijd en moeite gestoken in het opzetten en werkend krijgen van je website. Je weet dat er veel potentie op het internet voor je is, omdat het aantal mensen wat online actief is, hard blijft stijgen. Er kan potentieel veel geld worden verdiend. En je hebt gelijk; dat is zo.
Vanaf het moment dat je website online is heb je stilletjes gehoopt dat je site het beter zal gaan doen. Ergens onderweg ben je tot de conclusie gekomen dat je meer moet doen dan alleen je website online zetten.
Je realiseert je dat je je website moet promoten, zodat deze meer traffic zal krijgen. Zonder het enigszins te promoten weet je, dat de website verder niets bereikt en dat je er geen geld mee gaat verdienen.
Hoe langer je wacht en het uitstelt, des te moeilijker het voor je zal worden. De tijd vliegt en het moment om actie te ondernemen is nu.

Maar waar moet je beginnen? Welke aanpak moet je hanteren? Wat werkt? Wat kun je nu meteen doen?

Er zijn heel veel verschillende manieren die je kunt gebruiken voor het promoten van je website. Je kunt ervoor zorgen dat een pagina een hoge rangschikking bij Google krijgt voor een bepaalde zoekterm, zodat het op een natuurlijke manier bezoekers aantrekt. Je kunt je website promoten via sociale media. Je kunt op verschillende plaatsen advertenties kopen. Je kunt contentmarketing toepassen om gratis publiciteit te krijgen in ruil voor het investeren van je tijd. Je zou een blog aan je website kunnen koppelen. Misschien dat de beste weg voor jou om een andere tactiek vraagt… Er zijn namelijk heel veel verschillende mogelijkheden.
Ik adviseer je om eerst te gaan onderzoeken welke mogelijkheden er zijn en welke promotiemethodes het beste bij jouw situatie passen. Doe dat meteen, voordat je begint met het toepassen van de laatste tactiek die je toevallig ergens gehoord hebt. Wanneer je eenmaal weet hoe al deze tactieken werken, kun je bekijken welke methode de meeste potentie voor jou heeft.
Houd het volgende in je achterhoofd terwijl je beslist wat je gaat doen. Het genereren van zo veel mogelijk traffic moet niet je doel zijn. Je moet je daarentegen richten op de groep mensen die waarschijnlijk iets van je gaan kopen als ze je website bezoeken. Dat is de vorm van traffic die je wilt hebben.
Kijk op welke pagina mensen terecht komen wanneer ze je website bezoeken. Denk na over de intentie van deze mensen en hun gedachtegang wanneer ze naar jouw website gaan.
Laten we er even vanuit gaan dat je een professionele pianoleraar bent. Wanneer mensen je website vinden omdat ze zoeken op “gratis pianolessen” is het niet waarschijnlijk dat ze je in gaan huren, omdat ze op zoek zijn naar gratis lessen. Wanneer je in plaats daarvan mensen op je site krijgt die zoeken naar “beste pianoleraar” trek je degenen aan die iets willen kopen. Zie je het verschil?
Je bent beter af wanneer je mensen aantrekt die iets willen kopen, ook al is het aantal kleiner. Heb je liever honderd kopers of duizend kijkers? Je moet je richten op het binnenhalen van toekomstige kopers die ook echt datgene aan willen gaan schaffen wat jij probeert te verkopen.
Afhankelijk van welke promotietactiek je gebruikt en hoe je deze implementeert, zullen de bezoekers van je website zich in verschillende stadia van het koopproces bevinden. Wanneer je zoveel mogelijk van deze mensen om wilt zetten in klanten, dan is het belangrijk om de juiste mensen naar de juiste pagina’s op je site te sturen. Daarbij is het stadium van het verkoopproces waar ze op dat moment in zitten van wezenlijk belang.
Het kennen van deze verschillende verkoopstadia van klanten is zeer nuttig in het bepalen van de promotietactiek die je wilt gaan gebruiken en de manier waarop je deze toe gaat passen.
Op deze website kun je tal van andere informatieve artikelen vinden, die overige vragen over het promoten van websites zullen beantwoorden. Wanneer je een doe-het-zelver bent, zal je hierin veel nuttige info kunnen vinden.
Meer weten hoe u meer traffic naar de website krijgt? Bel Intelligent Online

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Gerelateerde artikelen

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online