Nieuwe (Panda) update Google binnen enkele weken

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Volgens Gary Illyes kunnen webmasters binnenkort een vernieuwing van Panda verwachten.

Tijdens de SMX Advanced, een expo die begin juni in de Amerikaanse stad Seattle werd gehouden, kondigde Gary Illyes van Google aan dat de volgende Panda update binnen enkele weken plaats gaat vinden. Het doel van Panda is om websites van lage kwaliteit uit de zoekresultaten te weren, indirect ten gunste van de websites met een goede kwaliteit. Hij verwachtte dat de update in de maand juni wordt doorgevoerd.
Illyes wees er meerdere keren op, dat het hierbij om een verversing van de data gaat en dat er niets aan het toegepaste algoritme verandert. Het is dus mogelijk, dat sites die te lijden hebben onder het huidige algoritme, in de nabije toekomst een positievere ranking krijgen. Dat is echter niet het geval voor alle websites. Er zullen er zijn die niet van deze update profiteren. En ook gloednieuwe sites kunnen in negatieve zin getroffen worden door deze data-update.
Illyes legde ook uit dat het verversen van de data van groot belang is voor Google en haar gebruikers. Daarom wordt zo vaak als mogelijk een update uitgevoerd. Dergelijke updates zijn echter arbeidsintensief, omdat ze handmatig worden uitgevoerd, in tegenstelling tot de algoritmes, die veelal zelfstandig hun taken verrichten.
 
Vragen over de Panda Update: Intelligent Online

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Gerelateerde artikelen

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online