arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe hoog in Google komen

Naast de SEO campagne van Intelligent Online krijgt u gratis Adwords budget! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hoe hoog in Google komen

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

>150
bedrijven helpen groeien.
Google
 Partner
95%
groeigarantie
Focus

op rendement

  • >150 bedrijven helpen groeien.
  • Google Partner
  • 95% groeigarantie
  • Focus op rendement

Hoe hoog in Google komen?


Hoog in Google komen is de wens van elke ondernemer en elk bedrijf. Staat u hoog bij Google, dan weet u namelijk vrijwel zeker dat u veel klanten gaat trekken. Nu internet het voornaamste kanaal voor marketing is geworden, kunt u zich eenvoudigweg niet meer permitteren om geen goede score in Google te hebben. Alleen: hoe kunt u hoog in Google komen? Dat is zeker niet eenvoudig en zonder de hulp van een ervaren specialist waarschijnlijk niet te realiseren. Daarom schakelt u Intelligent Online in. Wij zijn de specialist in Utrecht en omgeving wanneer het gaat om hoog scoren in de zoekmachine.

Hoe hoog in Google komen? Scoren met advertenties!

Er is een goede reden waarom het belangrijk is om hoog in Google te komen, en dat is om meer bezoekers te krijgen op uw website. Dit betekent automatisch dat u meer klanten heeft en dus meer winst maakt. De beste manier om hoog in Google te komen, is door gebruik te maken van online advertenties met Adwords. Intelligent Online kan u helpen hiermee maximaal te scoren. Wanneer deze advertenties goed worden aangepakt, behaalt u een absolute toppositie in de zoekmachine. Uw website verschijnt nog boven de normale resultaten op een prominente plek. Onderzoek wijst uit dat mensen vooral geneigd zijn om te klikken op de bovenste resultaten. Wanneer u hier niet tussen staat, loopt u dus belangrijk verkeer mis.


Wij helpen u aan een topresultaat. Bent u bang dat dit veel geld kost? Daar hoeft u geen angst voor te hebben. Een goede advertentie betaalt zich dubbel en dwars terug. Bovendien werken wij op “no cure no pay basis”. Kunt u niet hoog in Google komen met onze hulp? Dan betaalt u ons niets.

Hoog in Google met SEO 

Naast AdWords is SEO natuurlijk de manier om Hoog in Google te komen. Hoe hoog kunt u in Google komen met uw website dankzij seo? Wij mikken altijd op een plek bij de eerste vier resultaten. Dat zijn namelijk de plekken die tellen. Ook hier werken wij weer op no cure no pay basis. U hebt dus minimaal risico.

Laat ons u helpen of volg een cursus

Een hoge positie in Google krijgt u dus niet zomaar, maar wij helpen u hiermee graag verder. Bij Intelligent Online kunt u terecht als u de opdracht wilt uitbesteden, maar u kunt bij ons ook kiezen voor het volgen van een cursus. Tijdens de cursus leert u van onze experts hoe u het programma voor Google AdWords moet gebruiken. Na het volgen van de cursus, weet u niet alleen hoe u hoger kunt komen in zoekmachines, maar bijvoorbeeld ook hoe u een advertentie schrijft die klanten trekt.


Wij kunnen u echter ook helpen als u bijvoorbeeld geen tijd heeft om een cursus te volgen, of zeker wilt weten dat het goedkomt. Als u besluit om de opdracht aan ons uit te besteden, weet u zeker dat Hoog in Google komen geen utopie is. Wij zullen uw bezoekers zo goed mogelijk volgen zodat we een plan van aanpak kunnen maken. Vervolgens komen we met een plan en zult u zien dat uw website beter bekeken wordt dan ooit tevoren. De kans is groot dat u meer verkoopt en daardoor dus ook meer verdient. 

Vragen? Neem contact op

Vragen? Neem contact op

Hoe hoog in Google komen

Naast de SEO campagne van Intelligent Online krijgt u gratis Adwords budget! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hoe hoog in Google komen

Naast de SEO campagne van Intelligent Online krijgt u gratis Adwords budget! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.