Adwords Hulp

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Adwords hulp bij uw website

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u graag verder helpt met adwords voor uw website, hoeft u niet verder te zoeken. Wij zorgen ervoor dat uw website beter gevonden zal worden en u krijgt de beste adwords hulp. Zo trekt u meer klanten en zal uw website steeds succesvoller worden. Uiteraard wilt u de beste hulp die u kunt krijgen, en daar kunt u bij ons op rekenen.

Maandelijkse adwords hulp.

Maandelijks staan we u bij met adwords hulp. Behealve adwords hulp kunnen wij ook alles uit handen nemen. Zo verzoregen wij het opzetten van het adwords account en het monitoren ervan. U kunt denken aan zoekmachine campages maar ook display campagnes. Met display campagnes komen uw advertenties op andere websites te staan. U kunt zelf bepalen op welke websites de advertenties komen te staan. Op voorhand is het dus aan te raden om uw doelgroep goed samen te stellen zodat we precies op de website kunnen targeten waar uw doelgroep komt. Adwords is geen media tool die aan of uitgezet kan worden, het is een blijvend optimalisatieproces.

 

Adwords hulp door onze cursus

U heeft natuurlijk ook de keuze om zelf te werken met adwords. Het is dan verstandig om een cursus te volgen, waarbij onze adwords experts u graag verder helpen. In deze cursus leert u onder andere hoe u een goede advertentie maakt, maar ook hoe u ervoor kunt zorgen dat u alleen relevante bezoekers trekt. U heeft er tenslotte niets aan om bezoekers te trekken die niets zullen kopen. Adwords hulp zorgt ervoor dat het voor u zo gemakkelijk mogelijk is.

Behalve adwords hulp kunt u nog meer diensten afnemen

Intelligent Online is specialist op het gebeid van online marketing. De echte core business zit hem in Adwords, SEO en Usability van een website. SEO zijn de organische resultaten van Google. Deze resultaten zijn gratis en hier wil dus iedereen mee bovenaan in Google komen. SEO is een lange termijn proces. Dus u heeft een SEO bedrijf nodig wat goed met u meedenkt en meehelpt een juiste strategie uit te zette. Bij Intelligent Online is het zo dat u tot het moment dat u in de top 10 van SEO staat ondersteuning krijgt met adwords verkeer. Adwords hulp en adwords verkeer zit hier dan bij de prijs inbegrepen. Zo staat u vanaf moment 1 hoog in google en werkt u langzaam naar lange term,ijn top 10 posities in de organische resultaten.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online