Adverteren Google

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

U denkt erover om te gaan adverteren op googleGoogle biedt daarvoor de mogelijkheid door middel van Adwords. Natuurlijk kunt u dit middel zelf inzetten, maar voor een maximaal effect maakt u gebruik van de diensten van Intelligent Online in Utrecht. Wij bespreken met u welke diensten of producten u het liefst verkoopt. Op basis daarvan krijgt u verkeer op uw website. Overweegt u dus te gaan adverteren? Google Adwords zit in ons pakket.

Wij van Intelligent Online zijn ervan overtuigd dat de omzet van uw website stijgt door adverteren. Google Adwords is één van de kanalen daarvoor. U kunt hierbij kiezen voor geo-targeting, op plaatsen die binnen een bepaalde afstand van uw bedrijf liggen of specifiek op landen of steden. Om uw doelgroep te interesseren, maken we eveneens gebruik van diverse online marketingtechnieken als zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren (Google Mobiel en Facebook). Daarbij houden we met ons unieke principe Intelligent Marketing het surfgedrag van klanten in de gaten en sturen bij wanneer dat nodig is.

Adverteren op Google? Advies is om adwords uit te besteden.

Dan hebt u een keuze gemaakt bij adverteren: Google. Waarom zou u Adwords vervolgens uitbesteden aan Intelligent Online? Wij zijn één van de weinige partijen in de markt waar u alleen afrekent op basis van resultaat. Wat betekent dat bij adverteren: Google Adwords brengt alleen kosten in rekening als er daadwerkelijk een bezoeker op uw website klikt. Wanneer u dus geen relevante bezoekers krijgt, dan krijgt u daarvoor van ons geen factuur: no cure no pay. Wij gebruiken bij adverteren Google Adwords, Facebook of de mobiele telefoon. Onze uitdaging is te zorgen voor een beter verkeer naar uw site, met als gevolg snel meer omzet en potentiële klanten. U kunt bij ons altijd terecht voor gratis advies over de gebruiksvriendelijkheid van uw website én gratis technisch advies.  Hiermee is adwords uitbesteden een verantwoorde keuze

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online