Local SEO

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Uw bedrijf richt zich op een bepaalde provincie of regio. Met uw website wilt u dan ook goed gevonden worden. Steeds vaker zoeken internetgebruikers via de grootste zoekmachine google. Ruim 95% van alle mensen vertrouwt op deze zoekmachine. Dankzij het vele gebruik richt Google zich op kwalitatieve en populaire websites. Deze verschijnen dan ook vaak als eerste binnen de zoekresultaten. Hoe valt u als klein bedrijf op tussen meer dan 2 miljoen Nederlandse websites? Dit doet u door gebruik te maken van local seo. Hiermee rankt u beter binnen Google en Google Maps.

 

Maak uw bedrijf vindbaar

Local seo richt zich op een specifieke locatie. Iemand die op zoek is naar een antiekzaak in Amsterdam en dit intypt in de zoekmachine, verwacht deze ook terug te vinden in de zoekresultaten. Gelukkig is Google een slimme zoekmachine en speurt dagelijks het internet af naar de meest relevante websites. Google biedt al jaren zijn dienst Google Maps aan. Hiermee worden lokale resultaten in de resultaten vertoond. U kunt zelf proberen uw website zo hoog mogelijk binnen de zoekresultaten te krijgen, maar dankzij het gebruik van local seo boekt u zeker resultaat.

 

De gegevens van uw site compleet maken

Uw bedrijf wordt het beste gevonden wanneer naam, adres en woonplaatsgegevens op uw site terug te vinden zijn. Dit verhoogt bovendien de betrouwbaarheid van uw bedrijf. Bezoekers van uw website lezen deze gegevens als tekst. De robots van zoekmachines lezen een website heel anders. Het is daarom belangrijk om adresgegevens te labelen. Zo worden deze beter binnen de zoekresultaten weergegeven. Om deze gegevens te labelen wordt er gebruik gemaakt van rich markup. Dit is een van de vele seo tips die wij u kunnen bieden. Intelligent Online is het online marketing bureau voor het MKB. We helpen u uw bedrijf binnen uw regio, provincie of landsgrenzen bekend te maken. Met inzet van local seo weet uw doelgroep u ook echt te vinden.

Gebruik maken van local seo

Uw bedrijf kan toegevoegd worden aan Google Maps. Naast de resultaten zal uw lokaal bedrijf zichtbaar worden. Zo trekt u meer website bezoekers en potentiële klanten. Het aanmelden binnen Google Maps vereist wel de nodige verificatie. Wanneer u gebruikt maakt van seo marketing van Intelligent Online wordt het geheel voor u geregeld. Daarnaast wordt bekeken of een Google Plus bedrijfspagina meerwaarde heeft. Door alle belangrijke gegevens in de websitecode te plaatsen kunnen zoekmachines deze beter uitlezen en beoordelen. Zo helpt u zoekmachines een handje. Wanneer broncodes goed te scannen zijn helpt het ook naar een betere beoordeling van uw totale site. Seo marketing is een combinatie van heel veel factoren. Hier helpen we u bij.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online