SEO training

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Bovenaan staan in Google met je zoekwoorden, wie wil dat nou niet. Er is voor u als ondernemer niets fijner dan een potentiële klant die op uw website terechtkomt. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is één van de deskundigheden van online marketingbureau Intelligent Online in Utrecht. Die kennis willen we met u delen in een SEO training.

Een bevoegd cursusleider leert u in de SEO training hoe uw website hoge rankings krijgt binnen de zoekresultaten van Google. Een hoger aantal bezoekers op uw site dat op zoek is naar producten of diensten levert namelijk een betere omzet op. En als wij het over een topnotering in Google hebben, bedoelen we de landelijke top 10. U kunt uzelf ook zonder SEO training of SEO cursus al voorstellen wat het voor uw bedrijfsvoering betekent als u landelijk zichtbaar bent.

Uw website wordt sneller gevonden

De volgende vragen komen aan bod tijdens de SEO training:

* Is mijn website technisch wel goed geoptimaliseerd?

* Hoe zijn mijn klanten op zoek naar ons?

* Hoe spelen wij daar nu op in?

* Hoe meet ik wat mijn resultaten zijn?

* Zit mijn website überhaupt logisch in elkaar voor een goede ranking?

Wanneer u de SEO training heeft afgerond, bent u in staat uw website zodanig te optimaliseren dat deze door zoekmachines sneller wordt gevonden.

Een SEO training van Intelligent Online in Utrecht helpt u vooruit. Al jaren zijn wij een vaste waarde op de markt van online marketing, waar onze dienst Intelligent Marketing een topper is. We zijn gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites van het midden- en kleinbedrijf door ze bovenaan in Google te krijgen. U betaalt daarvoor pas als je hoog in Google staat, eerder zijn wij niet tevreden: no cure no pay.

Intelligent Online voor de beste SEO training

Voor de beste SEO training kunt u bij Intelligent Online terecht. Leg contact met ons als u ook de weg naar commercieel succes wilt inslaan. Naast een SEO traing biedt Intelligent Online ook een adwords training/ SEA cursus.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online