SEO optimalisatie

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Search engine optimization (SEO) is er om beter zichtbaar te zijn binnen de organische resultaten van Google. De organische resultaten staan altijd aan de linkerkant van een normaal Google scherm. Met SEO maakt u uw website zo relevant mogelijk voor de eindgebruiker, waardoor Google in toenemende mate uw site in de top 10 zet. Een website is relevant voor Google als de “zoeker” daar ook vindt waar hij naar op zoek was. Iemand die op zoek is naar “goedkope schoenen” is bij de Schoenenreus aan het goede adres.

Bij SEO optimalisatie gaat het om optimalisatie en linkbuilding. Bij de optimalisatie van de website gaat het erom dat u een duidelijke hiërarchie heeft binnen de website, klanten moeten dus niet verdwalen op uw website. Daarnaast heeft de zogenaamde “Panda update” van Google ervoor gezorgd dat content van een steeds groter belang wordt op een website. “Content is king” zei Bill Gates al in 1996 en dit is nu zeker nog waar. Hoe meer relevante content er op uw website staat, hoe hoger de ranking zal zijn op gerelateerde zoekopdrachten. Naast onsite optimalisatie is linkbuilding net als vroeger nog steeds van groot belang. Linkbuilding houdt in dat er links van andere websites naar uw website verwijzen. Het is met SEO linkbuilding net als in het echte leven; hoe meer mensen zeggen dat je iets goed kunt hoe beter je imago zal worden. Het nieuwe imago is nu zoekmachine ranking.

 

Waarom heeft u SEO optimalisatie nodig?

Uw klanten zoeken online naar de diensten of producten die u aanbiedt. Wanneer u niet in de top 10 van Google staat zullen ze u niet vinden. Maar liefst 97% van alle zoekenden op internet kijkt niet verder dan de eerste pagina. Wanneer er niet gevonden wordt naar waar men naar op zoek is, dan wordt er vervolgens op een ander keyword gezocht. Dit is precies de reden dat u met zo veel mogelijk keywords op de eerste pagina wilt komen te staan. Daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat er 10 keer zoveel op de SEO resultaten geklikt wordt dan op de adwords resultaten. Op de lange termijn is het daarom altijd verstandig voor SEO advies te kiezen.

 

SEO optimalisatie bij Intelligent Online

Intelligent Online is een echte seo specialist en kan u het juiste advies voor uw website geven om vindbaar te zijn in de zoekmachines. Daarnaast beschikt Intelligent Online over één van de meest effectieve manieren van linkbuilding. Waar u dagen mee bezig bent om links naar uw website te verzamelen, heeft Intelligent Online een breed netwerk om snel links te genereren. Dit zijn precies de facetten om een goede SEO strategie neer te zetten.

 

SEO standaard in Intelligent Marketing, no cure no pay.

Wanneer u kiest voor Intelligent marketing van Intelligent Online, dan krijgt u standaard een SEO campagne erbij. Naast SEO kunt u kiezen voor adwords uitbesteden, Mobiel adverteren en/ of adverteren op Facebook. Met Intelligent Marketing betaalt u slechts voor SEO als u daadwerkelijk in de top 10 van google staat. No cure no pay.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online