arrow_drop_up arrow_drop_down

SEO bureau

Op zoek naar een SEO bedrijf? Intelligent Online geeft gratis adwords budget weg bij een SEO campagne.

SEO bureau

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

>150
bedrijven helpen groeien.
Google
 Partner
95%
groeigarantie
Focus

op rendement

  • >150 bedrijven helpen groeien.
  • Google Partner
  • 95% groeigarantie
  • Focus op rendement

SEO bureau

Bent u op zoek naar een SEO bureau met zeer kostenefficiënte campagnes? Wij zijn het SEO bedrijf in Utrecht dat u hiermee perfect van dienst kan zijn. Met een campagne van Intelligent Online in Utrecht komt uw website gegarandeerd hoger in de Google-resultaten. Op basis van onze jarenlange ervaring in zoekmachine optimalisatie (SEO), kunnen we u  gericht SEO advies aanbieden en uiteraard zorgen voor alle benodigde werkzaamheden om uw website bovenaan in Google te krijgen. Dit zorgt voor duurzaam kwalitatief verkeer.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 97% van alle zoekenden op internet alleen de eerste pagina van de Google resultaten bekijkt. Slechts drie procent klikt meerdere pagina’s aan. Hoger in Google komen, is dus een vereiste voor beter en meer verkeer naar uw website. Goed scoren in de zoekmachine is dus geen luxe, maar noodzaak.

Ons SEO bureau werkt op basis meetbaar resultaat

Online marketingbureaus die het midden- en kleinbedrijf kunnen helpen met het verbeteren van hun zichtbaarheid en positie in de zoekmachine, zijn er in vele soorten. Maar wie echt bovenaan bij Google wil eindigen, zoekt contact met Intelligent Online. Wij bieden namelijk het unieke Intelligent marketing pakket, voor ondernemers die gegarandeerd resultaat willen halen. Door actief te volgen in welke diensten uw klanten de meeste interesse hebben, kunnen wij de slimste marketingstrategie bepalen. Uniek bij ons, is dat een SEO campagne gaat op basis van ‘meetbaar resultaat. Intelligent Online onderscheidt zich op dit gebied nadrukkelijk van de concurrentie en daar zijn wij trots op. Wij durven deze aanpak te hanteren omdat wij weten dat wij u resultaat leveren.

Wij zorgen voor landelijke zichtbaarheid
 

Intelligent Online beschikt over alle benodigde kennis om u bovenaan in Google te krijgen. Een goed bureau moet (waar relevant) streven naar landelijke zichtbaarheid voor de klant, ook op de mobiele telefoon die een steeds grotere rol is gaan spelen voor surfers op het internet. De verwachting is dat het smartphone verkeer in de toekomst een grotere rol gaat spelen dan het laptop- of desktopverkeer. Wij zijn dan wel een SEO bureau in Utrecht, maar wij mikken op heel het land. Met ons SEO-programma zijn we pas tevreden als uw zoekwoorden in die landelijke top-10 van Google staan. Om ervoor te zorgen dat u met uw keywords bovenaan komt, sturen we tot die tijd als extra service gratis Adwords verkeer richting de website.

Hebt u geen behoefte aan landelijke zichtbaarheid, maar wilt u juist lokaal uitblinken omdat u lokale diensten aanbiedt? Ook daar kunnen wij u perfect mee van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat u in uw regio maximaal vindbaar wordt.

De kracht van succes op de lange termijn

Wij gaan niet voor succes op de korte termijn, maar juist voor succes op de lange termijn. Dat is dan ook de kracht van SEO: op duurzame wijze doorlopend de juiste bezoekers aantrekken. Wij zorgen daarvoor. Als u eenmaal staat waar u wilt staan (en waar wij u ook willen hebben), zorgen wij er ook voor dat dit zo blijft.

Wij adviseren u graag (gratis)

Wanneer u ons inschakelt om uw SEO te verbeteren, zetten wij ons op alle fronten voor u in. Dat begint met een gratis en vrijblijvend advies omtrent uw website. Niet alleen brengen wij de sterke en zwakke punten van uw SEO in kaart; we kijken ook naar de gebruiksvriendelijkheid van uw website en geven u vrijblijvend tips om deze te optimaliseren. Hebt u tijdens het SEO verbetertraject vragen, dan kunt u ons deze altijd geheel gratis en vrijblijvend stellen. Onze ervaring leert ons dat wij voor iedereen verbetering kunnen realiseren. Daarom zijn onze contracten ook maandelijks opzegbaar. 

Behalve een SEO bureau zijn wij ook een Adwords bureau

Wanneer u direct resultaat wilt, kunt ervoor kiezen om direct te beginnen met Google Adwords. Intelligent Online is ook een Adwords bureau. Met Google Adwords betaalt u slechts op het moment dat er een bezoeker op uw website komt. Wanneer u alleen in beeld komt, betaalt u dus niks. Google Adwords kent vele mogelijkheden. Behalve hoog in de zoekmachines komen, kunt u ook een remarketing campagne instellen. Hiermee krijgen alle bezoekers na hun bezoek aan uw site een display van u te zien op een andere website. Zo blijft u top of mind. Klinkt dat goed? Neem dan nu contact op met ons SEO bedrijf in Utrecht.

Vragen? Neem contact op

Vragen? Neem contact op

SEO bureau

Op zoek naar een SEO bedrijf? Intelligent Online geeft gratis adwords budget weg bij een SEO campagne.

SEO bureau

Op zoek naar een SEO bedrijf? Intelligent Online geeft gratis adwords budget weg bij een SEO campagne.