SEO uitbesteden

SEO uitbesteden

Seo uitbesteden moet leiden tot meer verkeer, meer leads en ook meer klanten/ omzet. Door de specialisten in SEO aan het werk te zetten, kom jij op organische wijze hoger in de zoekmachine te staan. Je betaalt niets voor de kliks die je ontvangt en trekt zo gratis bezoekers naar jouw website. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door je SEO uit te besteden dus. Als ondernemer is het vrijwel onmogelijk om zelf SEO toe te passen, simpelweg omdat het je aan tijd en specifieke kennis ontbreekt om online te blijven scoren. Sterker nog; als je niet goed genoeg tijd en aandacht aan zoekmachine optimalisatie besteedt, zal de curve op den duur een dalend verloop krijgen. SEO uitbesteden is het beste wat je kunt doen als ondernemer, zeker als je kiest voor de diensten van Intelligent Online. De werkzaamheden die in het kader van SEO uitgevoerd worden, beginnen vaak met het uitvoeren van een groeiscan. Door de scan wordt in kaart gebracht waar verbeterpunten en kansen liggen om de SEO te optimaliseren, beter te maken. Een dergelijke scan kun je altijd uit laten voeren. Het is gratis en bovendien is het geheel vrijblijvend, het laten uitvoeren van een scan verplicht je tot niets. Elk bedrijf doet tegenwoordig aan zoekmachine marketing. Sta je niet bovenaan in de zoekmachines, dan mis je leads, omzet en zal je naamsbekendheid ook niet groeien. De term zoekmachine marketing is de paraplu waaronder zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, en zoekmachine optimalisatie (SEO) vallen. Zoekmachine optimalisatie is voor veel ondernemers iets waar ze weinig vanaf weten. Nog steeds denken ondernemers dat het live zetten van een website of een advertentie al voldoende is. Niets is echter minder waar.

 

 

SEO diensten uitbesteden

Bovenaan in Google komen is de wens van iedereen met een zakelijke website. Dan is het wel handig als die met de juiste zoekwoorden kan worden gevonden.  Win dus eerst SEO advies in voordat u gaat beginnen. SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie is dus het toverwoord. Marketingbureau Intelligent Online in Utrecht levert al jarenlang prima SEO diensten. We zorgen ervoor dat uw pagina hoog in Google komt te staan. Het midden- en kleinbedrijf weet wel waar ze voor SEO diensten moeten zijn. Intelligent Online is een vertrouwd gezicht in de wereld van online marketing. Met onze SEO mkb diensten spelen we snel op veranderende behoeftes van uw klanten in. Hoger in Google komen lukt ons met verschillende kanalen zoals SEO diensten op basis van no cure no pay, maar ook Google Adwords en adverteren op Google Mobiel of Facebook. Onze dagelijkse screening verbetert de vindbaarheid van uw website, laat deze hoger in Google komen en zorgt zo voor een verhoogde omzet. U betaalt bij Intelligent Online bovendien alleen als er relevante resultaten worden behaald. Standaard, in ons pakket SEO diensten. Seo uitbesteden met een SEO campagne van Intelligent Online is daarom niet risicovol.

Landelijke Google-top 10 met onze SEO diensten

SEO is een uitstekende manier om bovenaan bij Google te komen. Een website is namelijk pas relevant voor Google als de zoeker daarop ook vindt waarnaar hij op zoek is. Met methodes zoals ons Intelligent Marketing helpen wij uw website hoog in Google te komen, in de landelijke top 10. Landelijke zichtbaarheid is niet langer onbereikbaar. Om dat proces te versnellen, sturen we bovendien gratis Adwords-verkeer richting de website totdat uw zoekwoorden bovenaan bij Google staan. Online marketing bureau Intelligent Online is dé partner waar het gaat om SEO diensten. Maar u kunt bij ons ook te allen tijde vragen om gratis advies over de gebruiksvriendelijkheid van uw website en eveneens om gratis technisch advies.

 

SEO is onmisbaar om gevonden te worden

SEO is onmisbaar als jij als ondernemer hoog wilt scoren in de zoekmachines. Er moet heel veel gebeuren om te stijgen op de Google ranking, om successen te vieren. Aan SEO dien je elke dag opnieuw aandacht te schenken en dient er steeds weer goede content geschreven te worden die gericht is op de zoekmachine, Ja, het werk dat de specialisten van Intelligent Online doen is een vak apart. Het is niet iets wat je er even bij doet. Het is bovendien geen middel dat je heel snel winst op zal leveren. Het zijn zomaar wat argumenten waarom SEO uitbesteden een serieus te overwegen optie moet zijn voor alle ondernemers die online willen scoren. SEO uitbesteden is altijd een goed idee, hoe groot of klein je onderneming ook is en in welke branche je ook actief bent. Voornaamste reden om SEO uit te besteden is simpelweg de factor tijd. Als ondernemer heb je het druk genoeg en in de praktijk schieten de belangrijke SEO werkzaamheden er bij in. Jouw doelstelling kan prima zijn, maar als je niet de tijd hebt de strategie ook daadwerkelijk uit te voeren ontbreekt kom je als ondernemer nog geen steek verder. Daarom is het zeer verstandig een SEO specialist in te schakelen die deze werkzaamheden voor je uitvoert. Hoef jij je daar in elk geval geen zorgen meer om te maken.

 

SEO uitbesteden aan een ervaren partij

Intelligent Online is zeer ervaren en kan daarom vanuit breder perspectief naar de zaken kijken. SEO is een vak apart, een vak dat specifieke kennis vereist. Hoe vaker je met SEO werkt, hoe beter je het gaat begrijpen en hoe meer je hoofd- en bijzaken weet te onderscheiden. Op die manier kunnen concurrenten afgeschud worden. Uiteraard wil je werken met het beste SEO bureau. In dat kader is het goed te weten dat de afstand geen rol speelt bij de keuze die je maakt Een bureau hoeft zich niet beslist bij je in de buurt te bevinden. De werkzaamheden vinden vooral online plaats immers. Je kiest gewoon dat bureau waarin jij het meeste vertrouwen hebt en waar jij een klik bij voelt. Stel je hebt een complexe vraag. Dan weet je dat je altijd bij de SEO specialist terecht kunt. Intelligent Online beschikt over een sterk team met mensen die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Daarom kan zo goed als elk complex vraagstuk beantwoord worden. Er komt altijd wel een oplossing. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden betekent dus dat je altijd een beroep kunt doen op een grote denktank. Ook voor jou als ondernemer is SEO uitbesteden een leerzaam proces. Jij kunt namelijk veel leren van de specialist die zorgt dat er meer bezoekers op je website komen en zorgen dat jouw website nog veel beter gevonden kan worden. Doel: meer aanvragen en het verkopen van meer producten of diensten. Je kunt een dergelijke specialist beschouwen als een soort van consultant en kunt er steeds van op aan dat de specialist beschikt over actuele kennis. Zo blijf jij je concurrentie steeds die ene belangrijke stap voor. Omdat jij alles van jouw bedrijf en jouw branche weet, zal de specialist ook jou regelmatig over zaken bevragen. Die informatie is de SEO specialist namelijk ook nodig om het beste werk af te kunnen leveren. Aan de andere kant blijf jij via de specialist op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO en SEA. Wie echt aandacht wil besteden aan zoekmachine optimalisatie, die zal ervaren dat dit in de praktijk best lastig is en dat het een tijdrovende aangelegenheid is. SEO toepassen is een vak. De vakmensen leven in een zeer dynamische wereld en de ontwikkelingen binnen hun vakgebied volgen elkaar in hoog tempo op. De specialisten werken steeds volgens de nieuwste methoden en met de nieuwste middelen. Als jij SEO gaat uitbesteden dan zul je ervaren dat je met dezelfde inzet betere resultaten kunt boeken. Veel bedrijven leggen de lat niet al te hoog voor zichzelf. Die vinden het wel best zo. Vaak is een SEO specialist echter in staat om een hoger rendement te behalen. Geen enkele ondernemer zal die kans laten lopen en willen laten lopen. De zoekmachine specialist zal feilloos verbeterpunten en kansen in kaart brengen. De investering die gevraagd wordt is dus zo terugverdiend. In meervoud terugverdiend zelfs.

 

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden om je doelgroep te bereiken

De zoekmachine optimalisatie specialist is in staat om niet alleen meer bezoekers op je website te krijgen, het zijn ook nog eens mensen uit jouw doelgroep. Uiteraard is het belangrijk dat de juiste mensen op je website komen. Mensen die jouw website relevant en interessant vinden. De zoekmachine specialist aan wie jij je SEO uitbesteedt zorgt dat de juiste mensen op de juiste plaats (lees: jouw website) terechtkomen, weer een goede reden om SEO uit te besteden. SEO uitbesteden betekent dat de specialisten samen met de binnen jouw organisatie aangestelde SEO meneer of mevrouw gaan werken. In de praktijk blijkt dat interne specialisten vaak meerdere petten op hebben en behalve zich met SEO bezighouden ook nog tal van andere dingen doen. De SEO specialisten kan de puntjes op de i zetten en jouw interne aanspreekpunt bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen binnen SEO. Soms is het verstandig deze in-house expert vrij te stellen van SEO en SEO uit te besteden. In dat geval kan hij of zij zich richten op die andere taken, waaronder SEA. Zo kan een mooie samenwerking ontstaan en kunnen mensen elkaar versterken. Jouw organisatie is in elk geval altijd winnaar in een dergelijke constructie. Het is goed te weten dat SEO nooit stopt. Als je het goed wilt doen moet je er elke dag aandacht aan schenken. Verwaarloos jij de werkzaamheden, dan zul je dit direct gaan merken in de resultaten. Niet morgen al, maar dat het komt is een zekerheidje. Die gevolgen kunnen desastreus zijn, zeker als de concurrenten wel aandacht aan zoekmachine optimalisatie schenken. SEO uitbesteden is daarom het beste wat je kunt doen als ondernemer. Jij kunt je kostbare tijd wel beter besteden. Nog steeds zijn er ondernemers die denken dat de kosten voor SEO uitbesteden hoog zijn. Een misvatting, want SEO uitbesteden kan je zelfs kosten besparen. Door de expertise van de specialist kan optimalisatie beter en sneller uitgevoerd worden dan wanneer jij zelf aan de slag gaat. Wat de specialist in een uurtje kan, daar doe jij zomaar drie uur over. Reken maar eens uit hoeveel geld je dat bespaart. Omdat je weet dat de SEO werkzaamheden in handen zijn van een specialist, voel jij je als ondernemer vrijer in je hoofd en zul je merken dat je weer meer focus hebt op je eigen werkzaamheden.

SEO uitbesteden om aan de richtlijnen van Google te voldoen

Van Google mag niet alles. Er gelden richtlijnen als het gaat om SEO. Overtreed jij de regels die Google opgesteld heeft, dan wacht je vaak een zware straf. Zelf ben je waarschijnlijk niet op de hoogte van al deze regels, de specialist is dat echter wel. SEO uitbesteden betekent het ontlopen van straffen van Google. Zo dien je teksten op een website te schrijven voor bezoekers en niet voor de zoekmachine. Doe je dat wel dan kan Google besluiten je een aantal plaatsen op de ranking terug te zetten of tijdelijk even helemaal uit de index te halen. SEO uitbesteden is kiezen voor veiligheid. Bij de specialisten in zoekmachine optimalisatie is veiligheid een zeer belangrijk aspect. Zonder kennis zul je wellicht verkeerde manieren van SEO gebruiken Misschien ga je wel oude links kopen of gebruik je oude technieken. Deze technieken is wat men ook wel black hat SEO genoemd. Met dergelijke onveilige zaken krijg je nooit te maken als je kiest de SEO door de specialisten van Intelligent Online uit te laten voeren.

 

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden om de concurrentie voor te blijven

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden staat synoniem voor de concurrentie voorblijven. Je komt door het werk van de specialist hoger in Google, waardoor het aantal bezoekers op je website stijgt. Door de betere vindbaarheid klikken ook mensen die in principe niet naar jouw bedrijf op zoek waren toch op jouw website. De omzet zal hierdoor stijgen, zeker als je ook je landingspagina goed hebt ingericht en je met een call to action de bezoekers helpt om daadwerkelijk iets bij jou af te nemen. SEO pas je alleen goed toe als je werkt volgens een bepaalde strategie. Je kunt pas een goede strategie hebben als je precies weet waar jouw kansen liggen. Heb jij daadwerkelijk alle zoekwoorden inzichtelijk? In de praktijk namelijk blijkt dat er toch steeds weer nieuwe zoekwoorden ontstaan. En elk nieuw zoekwoord betekent een nieuwe kans. Je hebt zelf de keuze om SEO uit te besteden uiteraard, maar aan de andere kant ben je min of meer gedwongen om tijd en zorg aan je SEO te besteden. De concurrentie namelijk, die slaapt nooit Je moet dus gewoon en idealiter besteed jij je SEO uit. Ontzorging vermindert stress en uitbesteden levert je gewoon veel meer op. Meer bezoekers, meer omzet en meer winst. Niet onbelangrijk voor een ondernemer. Er worden tegenwoordig behoorlijk wat eisen gesteld aan de content die jij biedt. Zo moet content bijvoorbeeld van de juiste lengte zijn en moet het steeds de juiste zoekwoorden bevatten. Langere content is goed voor zoekmachine optimalisatie, bovendien speelt kwaliteit een belangrijke rol. Ga je in zee met een specialist van Intelligent Online, dan krijg je hulp bij het kiezen van de juiste richting, een richting die moet leiden tot meer bezoekers op je website, meer leads en klanten. Bij zoekmachine optimalisatie is de vraag hoe je begint een belangrijke. Dat geldt voor de starter uiteraard, maar ook als er binnen jouw organisatie al heel lang aan SEO gewerkt wordt. Google is een dynamisch bedrijf dat voortdurend in ontwikkeling is. En dus roept elk nieuw zoekwoord en elke nieuwe concurrent de vraag op waar je moet beginnen. Die vraag beantwoorden is lastig. Daarom doe je idealiter zaken met een specialist in SEO uitbesteden. Zij bieden hulp om te bepalen welke stappen je moet zetten. Laat de SEO voor je verzorgen en aanvaard hulp. Alleen zo zet je steeds de juiste stappen, op elk moment binnen het proces. SEO uitbesteden betekent dat er aandacht is voor de zoekwoorden in alle fasen. Doe jij dit zelf, dan richt jij je vooral op zoekwoorden die betrekking hebben op de aankoopfase, deze fase wordt ook wel do-fase genoemd. Daarmee blijven andere fasen binnen het aankoopproces buiten beschouwing. Daarom ook werkt Intelligent Online met het See, Think, Do, Care model van Google. Met dit model wordt ook nadrukkelijk rekening gehouden met de bezoekers die nog in een andere fase van het aankoopproces zitten. Op deze manier weet je zeker dat je ook gevonden wordt door die groep mensen die nog geen koopintentie uitgesproken hebben. Mooi voorbeeld is bijvoorbeeld ‘beste hardloopschoen 2020’. Geef jij de beste informatie over dit onderwerp, dan kunnen mensen beslissen dit product ook bij jou te kopen omdat ze op het moment dat ze ‘koopbereid’ zijn terug zullen denken aan jouw bedrijf. Hoewel SEO uitbesteden niet betekent dat jij morgen al successen boekt, kan er wel sneller succes geboekt worden. Omdat de specialisten expertise hebben en ervaring hebben opgedaan, kunnen kansen die er voor jou zijn sneller benut worden. Er wordt sneller duidelijk welke zoekwoorden je kunt gebruiken en welke technieken beter toegepast kunnen worden. De factor snelheid is dus ook een reden om aan SEO uitbesteden te denken. Je zult sneller meer rendement maken. In de ideale situatie ga jij straks SEO combineren met een Google AdWords campagne. Je kunt de data van AdWords namelijk prima gebruiken binnen jouw SEO strategie. Heb jij AdWords dan heeft dit conversies opgeleverd. Ook die conversies die niets opgeleverd hebben, kunnen je toch interessante informatie bieden. Denk maar eens dat bepaalde woorden een andere aanpak vragen. Gooi de woorden van de niet gelukte conversies niet weg en zet ze evenmin overboord. De specialisten van het SEO bureau helpen je bij dit proces. Zij kunnen SEO en SEA elkaar laten versterken. Als de specialisten op het gebied van SEO en SEA hun krachten bundelen, is dat in de praktijk het beste wat jou als onderneming kan gebeuren.

 

Snel schakelen is belangrijk

Als jij SEO serieus neemt, dan wil je altijd snel kunnen schakelen. Wil jij snel bepaalde zaken aanpassen. Snelheid is soms ook gewoon geboden. Bovendien wil Google nog wel eens spelen met het algoritme of een nieuw algoritme introduceren. Dit vraagt soms om een snelle aanpassing om jouw hoge klassering veilig te stellen. Experts ontdekken een dergelijke ontwikkeling meteen en kunnen meteen handelend optreden. Voor jou ligt dat vaak toch lastiger. Daardoor zul je wellicht een aantal posities dalen en krijg je te maken met minder bezoekers op je website en minder omzet. En dat wil je zien te voorkomen. Steeds zal de SEO specialist proberen om op organische wijze de positie binnen de Google ranking te verbeteren. Belangrijk is om ook SEA te gaan gebruiken naast SEO. Gebruik je deze kanalen tegelijk, dan versterken ze elkaar nadrukkelijk. Een gespecialiseerd bureau weet hoe voor jou de beste samenwerking tussen SEO en SEA tot stand kan worden gebracht. SEO uitbesteden hoeft niet kostbaar te zijn, hoewel geld wel degelijk een rol speelt als je kijkt naar digitale marketing. Duur is echter iets heel anders. Sterker nog; SEO uitbesteden hoeft beslist niet kostbaar te zijn. Een goed specialist in SEO levert je zelfs geld op. Marketing wordt in z’n algemeenheid alleen duur als het jou als ondernemer niets oplevert. Vanwege de stijging binnen de Google ranking en de veel betere gebruikservaring die SEO uitbesteden aan Intelligent Online oplevert, lokken meer bezoekers naar je website en die mensen zullen bovendien nog terugkeren ook. Je naamsbekendheid groeit, het aantal klanten en leads stijgt en dat geldt ook voor de omzet. Van een deel van die meeropbrengsten kun je de kosten voor SEO uitbesteden betalen. Het grootste deel houd je echter zelf in je portemonnee. Dit zorgt ervoor dat je niet meer geld uitgeeft dan je al deed voor SEO. Het inschakelen van een specialist levert je gewoon meer omzet op.

SEO uitbesteden aan Intelligent Online betekent dat je de zekerheid dat alle tips and tricks bent zullen worden om het beste resultaat te behalen. Deze handige tips and tricks kun jij zelf niet toepassen en zij alleen voorbehouden aan de specialisten. Zelf moet je vaak alles nog leren en ontdekken, bij het erkende bureau kent men het klappen van de zweep en put men uit eerder opgedane ervaringen. SEO uitbesteden verzekert je van het feit dat alles aangewend wordt om de doelstellingen te behalen. Dat doe jij zelf ook, maar wel met veel minder kennis en tools. Wist je trouwens dat zoekmachine optimalisatie creativiteit vraagt? De specialist zal de creativiteit toepassen op jouw pagina’s, waardoor Google de pagina’s beter beoordeelt. Dit kan ook door bijvoorbeeld een mooie huisstijl te realiseren en die overal in terug te laten komen. Beeldmateriaal op pagina’s doet het ook goed, zoals dat ook geldt voor infographics en video’s van Youtube. Het kan allemaal bijdragen aan een betere Google ranking. Een voordeel van SEO uitbesteden is ook dat het bureau dat je inschakelt vaak multidisciplinair is. Behalve specialisten in SEO werken er vaak ook experts in SEA en mensen die alles weten van bijvoorbeeld social media marketing, content marketing, huisstijlen, website designs en development. Op zich heel logisch, al deze aspecten hebben immers met elkaar te maken en dat betekent weer dat jij een nog betere service geniet. Marketing is samenwerken, verbinden en niet de som van allemaal losse onderdeeltjes. Bij een multidisciplinair bureau heb je alles onder een dak en het één versterkt het ander. Alleen zo haal jij de best denkbare resultaten. Overigens is het feit dat Google zich voortdurend beweegt ook een reden om voor SEO uitbesteden te kiezen. Google bijvoorbeeld, verandert steeds kleine onderdelen en af en toe komt er een grotere update. Die zie je vaak het eerst in Amerika overigens, waarna ze al snel in ons land toegepast worden. Google geeft overigens zelf aan wat er veranderd is, zodat de specialisten er op in kunnen spelen.

SEO zelf doen of uitbesteden

Het is een loffelijk streven dat je als ondernemer probeert zelf goed op de hoogte te blijven van de veranderingen binnen de online wereld. Lastig, want als je net een cursus achter de rug hebt, dan is dat wat je geleerd hebt vaak al weer achterhaald. Om steeds up to date te blijven moet je fors investeren in tijd en geld. Door je SEO uit te besteden bespaar je die tijd en dat geld. Besef ook dat je aan wel heel erg veel zaken moet denken om de SEO doelstellingen te halen. Er is meer dan goede content alleen, het gaat om sitestructuur, alt-tags van afbeeldingen en nog zeker honderd andere zaken waar je rekening mee moet houden. Wil je dat allemaal zelf gaan doen, dan is er amper nog tijd voor je eigenlijke werkzaamheden. SEO uitbesteden is in negen van de tien gevallen de beste oplossing. Dan weet je echt zeker dat niets vergeten wordt. Er zijn meer dan honderd knoppen waaraan gedraaid kan worden om jouw SEO in orde te maken. Laat dat bij voorkeur aan de specialist over. Breng jij SEO onder bij een expert op dit vlak, dan is ook internationaal opereren geen enkel probleem meer. Stel dat je in het buitenland actief bent of wilt zijn, dan wil je dat ook in dat land jouw website goed gevonden wordt. In dat geval is het altijd beter om SEO uit te besteden. In het buitenland wordt anders omgegaan met SEO en alleen de expert weet wat in welk geval gevraagd wordt en kent de gewoontes en cultuur van een land. In eigen land is het al een klus om je SEO op orde te krijgen, laat staan dat je dit probeert in het buitenland voor elkaar te krijgen. Neem alleen al de grote verschillen die er zijn tussen Nederland en Duitsland. Bij onze Oosterburen wordt gewerkt met andere zoekwoorden en andere zoekvolumes. Als het goed is ontstaat een hechte samenwerking met jouw SEO specialist. Jij kent jouw branche op je duimpje, weet hoe de mensen te vinden zijn. Hoe je ze moet benaderen is iets anders. Laat jij de SEO specialist zijn werk doen, dan weet de expert hoe het best ingespeeld kan worden op de doelgroep, welke zoekwoorden er het best gebruikt kunnen worden en kan daardoor maximale winst voor je boeken. Belangrijk is ook de customer journey. Ook op dit vlak weet de SEO specialist precies hoe de klant door dit proces begeleid moet worden.

 

Een specialist analyseert alle data

Behalve het gebruiken van de juiste tools, is het een voordeel dat Intelligent Online mensen in dienst heeft ook die prima in staat zijn data te analyseren en die te kunnen verwerken tot een nieuw plan van aanpak. Met andere woorden, de specialisten zijn prima in staat data te analyseren en ze begrijpen eveneens alle beschikbare tools. Vooral de wijze waarop je de data moet analyseren is wat de specialist echt onderscheidt. Zelf zal je dit altijd meer moeite kosten, als het je al lukt. In alle gevallen ga je als je SEO gaat uitbesteden een zeer boeiend en leerzaam proces is. Veel specialisten geven namens hun bureau bovendien trainingen waarin jij als ondernemer zelf veel te weten kunt komen over SEO en krijg je tips. Die kun je vervolgens eenvoudig toepassen binnen je bedrijf. Ook de analyses in een rapport worden onder de loep genomen waardoor je steeds meer te weten komt over hoe SEO precies werkt. Met SEO heb je geen instant succes, het kost even tijd. De resultaten zijn niet meteen zichtbaar. Het is in elk geval verstandig om de beschikbare tools te gebruiken om de resultaten te monitoren. De SEO expert kan op basis van zijn eigen ervaring op diverse vlakken je prima helpen. Bijvoorbeeld het prioriteit geven aan bepaalde taken en doelstellingen om zo het maximale rendement uit je SEO te halen. Wil je wel instant succes, dan is Google AdWords de beste optie. Nadeel hiervan is echter dat je hier voor moet betalen. Voor elke bezoeker die via Adwords komt, bepaal je een bedrag. Die kosten maak je niet als je voor organische groei via SEO kiest. Dan zijn de bezoekers gewoon gratis. Goed om te weten is dat slechts vier van de tien mensen die een zoekmachine gebruikt op een Adwords advertentie klikt. Zes van de tien scrolt gewoon naar beneden op zoek naar de organische resultaten namelijk. Een op organische wijze behaalde positie binnen Google biedt vertrouwen. Mensen zijn geneigd te denken dat jij het wel goed moet doen als je op organische wijze bent geklommen binnen de Google ranking. Adwords is wel ideaal als je snel succes wenst en nog beter is het om SEA en SEO te combineren. Een specialist kan dit als geen ander voor je realiseren, weer een reden je SEO uit te besteden.

Een Google partner

Intelligent Online mag zich partner van Google noemen. Dit houdt in dat als Google nieuwe tools beschikbaar heeft gesteld, Intelligent Online daar meteen gebruik van kan maken. Bovendien worden zij meteen op de hoogte gesteld als sprake is van iets nieuws. Door voor SEO uitbesteden te kiezen bij Intelligent Online in Utrecht, maak je hier dus optimaal gebruik van. Hier kun je een belangrijke slag slaan ten opzichte van de concurrentie. Het is als ondernemer die online actie is belangrijk om steeds de ultieme gebruikservaring na te streven. Dat betekent dat de website dermate ingericht is, dat klanten plezier aan de website ervaren. Dat kan alleen als er geen lange laadtijden zijn, er geen sprake is van een onduidelijke structuur en een slecht werkende navigatie. Optimaliseer je dergelijk factoren, blijven klanten langer op je website en keren ze bovendien vaker terug. Keren we terug naar Google; voor Google zijn terugkerende bezoekers en bezoekers die lang op je website blijven duidelijke signalen dat de website relevant is voor mensen die iets zoeken. Logisch, want als sprake is van een irrelevante content en sluit de website niet aan bij de zoekintenties, dan zullen mensen de website sneller weer weg klikken. Dat zorgt weer voor een hoog bouncepercentage en dat maakt dat Google je website als minder relevant ziet. De experts van Intelligent Online geven je steeds feedback over de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Die feedback krijg je dus alleen als je SEO uitbesteedt. Op die manier benader je meer en meer de ultieme gebruikservaring. Wist je wel dat het inschakelen van een specialist zeker niet duurder hoeft te zijn dan het aanstellen van een in-house specialist? Reken dat maar eens uit. Bovendien is het maar de vraag of je iemand wel fulltime werk kunt bieden en is er geen back-up bij ziekte of vakantie. Een in-house expert wil na verloop van tijd nog wel eens tunnelvisie ontwikkelen bovendien. De frisse kijk van externe specialisten is dan zeker gewenst. Bovendien ben je als bedrijf meer flexibel, want een verbintenis met een bureau is eenvoudiger op te zeggen dan om afscheid te nemen van een medewerker die vaak ook meer taken op zich heeft genomen. Overigens is de optie om afscheid te nemen van je medewerker of het opzeggen van een contract met een specialist nooit een goede optie; in beide gevallen zal namelijk sprake zijn van stilstand. En dat is nog steeds achteruitgang. Voordeel van het inschakelen van een bureau is dat je dan te maken hebt met een team. Je krijgt weliswaar vaak een aanspreekpunt; is die absent of ziek dan neemt een andere expert gewoon zijn taken over.

Wanneer je SEO uitbesteed kan je de lat hoger leggen

Belangrijk is een stuk zelfreflectie. Ben je al heel erg lang zelf met SEO bezig maar zie je dat niet terug in de resultaten, dan is het toch echt de hoogste tijd een specialist in te huren. Het is zonde van je tijd energie te blijven steken in iets dat niet werkt. Vaak ziet een expert meteen waar de schoen wringt, waar de kansen liggen en helpt je alsnog op weg naar die hoge ranking. Samenwerken met een specialist levert je bedrijf vaak erg veel op en brengt bovendien de nodige rust. Je kunt SEO uitbesteden ook doen in de vorm van consultancy. Waarom bedrijven hun SEO niet uitbesteden is gelegen in het feit dat ze de lat niet al te hoog leggen. Ze genereren al leads, dus waarom investeren in een specialist? Binnen SEO is echter altijd ruimte voor verbetering. Met behulp van een specialist kun je veel meer leads genereren, en dat staat voor een hogere omzet en daarmee zijn de kosten al weer ruimschoots terugverdiend. Mocht je zelf wel alle mogelijke tijd en energie je je website steken is het ook goed zo nu en dan eens een specialist naar je website te laten ijken. Zelf vind je de werkzaamheden ondertussen saai. De specialist kan je altijd nieuwe dingen aanleren, die het weer een uitdaging maken om aan de website te werken. Dit zorgt voor nieuwe creativiteit. Een frisse kijk levert vrijwel altijd nieuwe en frisse ideeën op, ideeën die je onderneming verder helpen met groeien. Laten we eens kijken naar de techniek van de website, want die zit best lastig in elkaar. Toch is die techniek belangrijk voor de positionering binnen Google. Als je er een specialist bij haalt, dan zul je zien dat er volop aandacht is voor de techniek achter de website. Onderwerpen die met techniek te maken hebben zijn onder andere title tags, meta beschrijvingen en zeker de snelheid van de website. Ook de sitestructuur moet goed zijn, wil je tenminste dat Google je website op de juiste wijze indexeert. Het klinkt allemaal logisch, toch is het best moeilijk om al deze zaken goed in orde te hebben. Een SEO specialist kan altijd een beroep doen op een developer, die ‘aan de achterkant’ helpt bij de goede indexering van de website. Ook belangrijk is om ervoor te zorgen dat zogenaamde afgesloten onderdelen van de website helemaal niet geïndexeerd worden. Je intranet bijvoorbeeld, of de dashboards waarvan jouw medewerkers gebruik maken. Ook een testomgeving hoeft niet terug te vinden te zijn op Google, iets dat in de praktijk nog wel eens wil gebeuren. Dit zal echter niet voorkomen als je kiest voor SEO uitbesteden. De expert houdt de techniek goed in te gaten en dus worden alleen de relevante onderdelen geïndexeerd.

 

De juiste tools in huis

Het grote voordeel van de specialisten van Intelligent Online is dat ze beschikken over veel meer tools dan dat jij zelf ter beschikking hebt. Zij kunnen probleemloos een beroep doen op tools en middelen die ervoor kunnen zorgen dat je Google ranking beter wordt en om je huidige positie te monitoren. Dergelijke tools kun je ook zelf wel aanschaffen, dat zal echter behoorlijk in de papieren lopen. Is kostbaar dus. Bovendien moet je weten hoe de tools precies werken en dat is iets waar weer veel werk in gaat zitten. Nog iets; mochten er om wat voor reden dan ook toch problemen met de website of iets wat daarmee te maken heeft ontstaan, dan kunnen specialisten vaak terecht bij een breed netwerk aan professionals. Het partnerschap met Google is daar wellicht het beste voorbeeld van. Optimaliseren SEO valt of staat echter met een goede samenwerking tussen jou en de specialist die je inschakelt. Jij weet alles van jouw branche en wat daarbij van belang is, zoals de specialist alles weet wat met SEO te maken heeft. Jij weet waar kansen en bedreigingen liggen binnen jouw branche bijvoorbeeld, de specialist van het SEO bureau heeft daar geen weet van. Door krachten te bundelen, ontstaat altijd iets moois en iets sterks. Wie het echt goed wil doen, die schakelt een SEO bureau zo snel mogelijk in. Ja, dat kan al als de website nog in ontwikkeling is. Een te ontwikkelen website is namelijk een mooie mogelijkheid om organisch meteen successen te behalen. Vanaf de ontwikkeling kan de specialist meekijken naar de structuur en kan er ondertussen al gewerkt worden aan content. SEO begint dus al vroeg, zelfs voor de website online te vinden is. Als jij een hoofddomein gekozen hebt, is het verstandig contact te leggen met de specialiteiten van Intelligent Online. Beter te vroeg dan te laat geldt dus in dit geval. Laten we eerlijk zijn, er zijn wel degelijk redenen om niet voor SEO uitbesteden te kiezen. Eerlijk is eerlijk. Dat gaat bijvoorbeeld op als jouw business zich voor de volle honderd procent offline afspeelt. In dat geval kun je het dus prima af zonder een zoekmachine positie en alle andere SEO onderdelen. Die zullen dan geen verschil maken immers. Toch is het ook voor dergelijke bedrijven verstandig om een website te hebben om daarmee eventueel al in te spelen op de toekomst. Een klein beetje SEO kan dan geen kwaad, al was het alleen maar om je onderneming toch vindbaar te maken in de online wereld. Leg als ondernemer in elk geval een basis, een fundament, met de blik gericht op de toekomst.

 

Wij helpen je SEO te begrijpen

Redenen waarom bedrijven nog wel eens niet kiezen voor SEO uitbesteden is dat ze zo zelf te weinig kennis krijgen van SEO en alles wat daarmee te maken heeft. Dat kan het geval zijn als de specialist die je inschakelt niet veel met je deelt en je niets uit wil leggen. Omdat SEO een belangrijk onderdeel is, is enige kennis van zaken toch wel een noodzaak. Kies je voor Intelligent Online, dan zal dit niet aan de orde zijn, want zij willen juist graag dat jij SEO gaat begrijpen. In dat geval groeit je eigen kennis dus wel mee en dat is belangrijk. Nog een reden om af te zien van het uitbesteden van SEO is als bedrijven instant succes wensen. Wie morgen al resultaat wil hebben, die kan beter zijn heil zoeken in SEA, al is de combinatie SEA en SEO een nog veel betere optie. Houd daarbij wel rekening met de kosten die je maakt met SEA. Elke klik kost je geld. Overleg met de specialist welke kanalen jij kunt gebruiken als je zo snel mogelijk resultaat wilt zien. SEO duurt in elk geval te lang als jij morgen al succes wilt. Je kunt SEO uitbesteden aan een bureau dat veel belooft, maar weinig kwaliteit levert. In dat geval kun je besluiten afscheid te nemen en het zelf wel verder te doen.  Een foutieve keuze maken kan altijd. Het aanbod is namelijk groot. Zaak dus goed voorbereid te zijn en een gedegen keuze te maken. Wil je een goede partner kiezen, check dan goed wat een bureau in huis heeft. Ga referenties na en breng een bezoek aan het bedrijf om zo een indruk op te doen. Vraag naar de werkwijze. Het zijn zaken die de kans op een foute keuze minimaliseren. Nog een reden is als er geen duidelijk overzicht is van kosten en baten. Er zijn bedrijven die niet precies weten waar ze naartoe willen, geen overzicht hebben wat er binnenkomt en uitgaat en niet weten welke kanalen ze moeten gebruiken. Om die reden zien ze maar af van SEO en SEO uitbesteden. Veel te moeilijk allemaal. Toch kan een specialist je dan ook verder helpen. Schakel je een goed bureau in, dan kan nadrukkelijk rekening gehouden worden de kosten die voor nieuwe klanten gemaakt mogen worden, wat de waarde is van de gemiddelde order en wat groei kan betekenen voor het operationele bedrijf. Kun jij die groei wel aan? Samen met een expert kun je ook deze zaken helder krijgen. Een must voor je aan SEO wilt beginnen. Je moet wel de richting weten die je op wilt gaan en op kunt gaan.

 

Wat zijn eigenlijk de kosten van SEO Uitbesteden

Intelligent Online doet er alles aan om ook jouw onderneming aan betere resultaten te helpen. De specialisten helpen je om je omzet te verhogen. Er worden meer verkoopkansen gecreëerd en de specialisten nemen je ook heel erg veel werk uit handen. Intelligent Online werkt uitermate professioneel en volgens gerichte stappen zullen er meer leads komen, zal je omzet groter worden en je naamsbekendheid groeien. Een groeiscan zal al snel duidelijk maken waar ruimte voor verbetering is en waar kansen liggen. Daarnaast zal de concurrentie in beeld worden gebracht. Nadat deze zaken in beeld gebracht zijn, kan met SEO gestart worden. De scan geldt als een soort nulmeting en is het vertrekpunt. Uiteraard is in het voortraject al besproken hoe de werkwijze zal zijn rondom SEO. Jij bepaalt samen met de specialist welke route gevolgd gaat worden. Er wordt afgesproken welke producten en diensten er extra uitgelicht gaan worden en welke zoektermen gebruikt gaan worden. Vervolgens zal een eerste structuur opgezet worden en wordt het fundament voor goede SEO gelegd. SEO uitbesteden is bijzonder verstandig als je organisch beter zichtbaar wilt zijn, als je gericht wilt werken aan de zoekwoorden en ook alle zoekwoorden in kaart wilt hebben. SEO uitbesteden is simpelweg verstandig als je online successen wilt vieren.

 

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies