Bovenaan Zoekmachine

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Er zijn verschillende manieren om bovenaan een zoekmachine te komen met uw website. U kunt bijvoorbeeld zelf seo-teksten schrijven met prikkelende zoekwoorden waar mogelijke klanten op kunnen zoeken. Ook kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van Google Adwords, een programma dat speciaal gericht is op websites die bovenaan de zoekmachine willen verschijnen. Er is een handige workshop te boeken bij bureau Intelligent Online waarbij u zelf de ins en outs van Google Adwords kunt ontdekken. Heeft u echter geen tijd of inspiratie om zelf teksten te schrijven voor uw website? Dan kunt u de opdracht ook uitbesteden aan Intelligent Online. De professionals van Intelligent Online zijn er in gespecialiseerd om de teksten op uw website zo optimaal mogelijk te maken. Op deze manier is de kans groter dat bovenaan bij Google komt te staan. Heeft u interesse om uw website te laten herschrijven door Intelligent Online? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs voor een gratis advies op het kantoor in Utrecht.

Bovenaan in de zoekmachine staan, hoe moet dat?

Voor veel bedrijven is het van belang om goed gevonden te kunnen worden via zoekmachines. Denk daarbij aan de meest bekende zoekmachine Google. U komt niet automatisch bovenaan bij Google te staan, waardoor u er een programma voor kunt gebruiken. Het kan echter zijn dat u hier geen verstand van heeft, of dat u het toch wel graag zou willen leren. Bovenaan zoekmachine komen kan met het programma adwords.

 

Toppositie in de zoekmachine. Wat is eigenlijk een toppositie?

Wat is voor ons een toppositie: zoekmachine optimalisatie moet uw zoekwoorden doen belanden in de landelijke top 10. Door adverteer campagnes als Adwords kunt u op de lokale markt ook wel hoog eindigen, maar ons einddoel is landelijke zichtbaarheid. We hoeven u de impact daarvan op uw omzet niet uit te leggen. Vanwege onze specialisatie in SEO zijn wij pas tevreden als uw keywords hoger bij Google komen. Tot het zover is, sturen we bovendien kosteloos Adwords verkeer naar de website.

Intelligent Online geeft daarnaast altijd gratis advies aan mensen met vragen over de gebruiksvriendelijkheid van hun site. Zit u met een technische vraag, dan is het eveneens kosteloos om ons te raadplegen.

U kunt het ook uitbesteden.

Bovenaan in Google komen is voor iedereen mogelijk, en wij van Intelligent Online kunnen u hierbij helpen. U kunt ervoor kiezen om de opdracht uit te besteden. Wij zorgen er in dat geval voor dat u zo goed mogelijk gevonden zult worden, waardoor uw website beter bezocht gaat worden. De kans is meteen vele malen groter dat u meer winst gaat maken en dat uw bedrijf dankzij ons succesvoller zal worden, en wie wil dat nou niet?

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online