Hoog in google intelligent online

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Wat maakt ons anders dan de rest?

Wij zijn Intelligent Online. Onze jarenlange passie voor SEO heeft als resultaat dat we niet alleen kijken naar stijgen of dalen in Google. We maken de kosten en de omzetstijging inzichtelijk, het toegenomen verkeer en het aantal nieuwe klanten. Concreet doen we de volgende zaken voor je:

 • Stap 1: nulmetingHier doen we een analyse van hoe vindbaar je op dit moment bent:
 • Stap 2: ZoekwoordenonderzoekHier doen we een onderzoek van hoe er in de markt gezocht wordt naar jou product of dienst. Naast de zoekwoorden waarvan jij denkt dat ze belangrijk zijn kijken we ook naar andere opportunityís.
 • Stap3: Technische optimalisatieWe kijken of jou site technisch in orde is maar ook of deze goed is ingericht voor je bezoeker. Beide is belangrijk voor een hoge Google Ranking
 • Stap 4: Integreren van unieke en SEO vriendelijke content.We schrijvende content/ passen de content zo aan dat je steeds vindbaarder bent. We kijken niet alleen of de content goed staat geschreven maar ook naar de zoekmachine vriendelijkheid ervan.
 • Stap 5: Linkbuilding
  Linkbuilding is nog steeds zeer belangrijk voor SEO. We zorgen ervoor dat andere belangrijke websites naar jou website gaan verwijzen. Wij focussen hier op kwaliteit boven kwantiteit. Zie het als in het echte leven: wanneer de president van Amerika zegt dat je een goed bedrijf hebt is dat vele malen belangrijker dan dat een b
  ajes klanten het zegt.
 • Google Ads kost geen geld maar levert op.
 • Wij focussen ons op de kosten per klant en niet op de kosten per lead.
 • Proactieve analyses om nieuwe kansen boven water te krijgen.

Wij geloven in onze aanpak en daarom zijn onze overeenkomsten maandelijks opzegbaar.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online