SEO cursus

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Veel ondernemers breken zich het hoofd over de vraag hoe ze met hun website een toppositie krijgen in Google-zoekresultaten. Het antwoord is SEO: zoekmachine optimalisatie. Er zijn diverse tips en trucs om uw site bij Google in de top 10 op pagina 1 te krijgen. Marketingbureau Intelligent Online heeft ze gebundeld in een speciale SEO cursus of SEO training.

Onze deskundige trainer leert u in de SEO cursus precies hoe uw site in het zogenoemde linkerrijtje op Google terechtkomt. Dat is belangrijk, want circa 97% van alle zoekers op internet kijkt niet verder dan de eerste pagina. Tel daarbij op dat tien keer zo veel mensen op de resultaten in het linkerrijtje klikken in plaats van rechts, waar de advertenties staan. Met onze SEO cursus verslaat u concurrenten die via reguliere methoden klanten zoeken.

De volgende antwoorden worden in de SEO cursus beantwoord:

* Hoe zijn mijn klanten op zoek naar ons?

* Hoe spelen wij daar nu op in?

* Is mijn website technisch wel goed geoptimaliseerd?

* Zit mijn website überhaupt logisch in elkaar voor een goede ranking?

* Hoe meet ik wat mijn resultaten zijn?

 

Voordelen SEO cursus

Er hangen veel voordelen aan het volgen van een SEO cursus. De meest belangrijke is natuurlijk: het krijgen van meer bezoekers en zo ook meer klanten. Door het optimaliseren van uw website met behulp van deze cursus krijgt u een goede ranking in Google. Deze ranking zorgt weer voor meer verkeer op uw website, omdat uw website hoog op Google tevoorschijn komt. Dit verkeer op uw website kan weer zorgen voor meer koopgedrag en zo ook meer winst. Daarnaast is een SEO cursus ook handig om zelf wat meer te weten te komen over deze specialisatie. Het is namelijk belangrijk om de website door te blijven ontwikkelen na het beginnen met SEO. Dat betekent het liefst maandelijks nieuwe teksten met de juiste zoekwoorden, zodat u zoveel mogelijk klanten kunt trekken. Door een SEO cursus weet u precies welke zoekwoorden u moet gebruiken om de juiste mensen naar uw website te halen.

 

Na de SEO cursus kunt u het zelf

Wanneer u de SEO cursus heeft afgerond, bent u in staat uw website te optimaliseren voor een goede ranking in Google. Uiteindelijk levert dat meer omzet op. Daarom is deze SEO cursus een ideaal hulpmiddel voor het midden- en kleinbedrijf.

Een SEO cursus werkt! Intelligent Online in Utrecht geeft bij zijn succesformule Intelligent Marketing ook standaard een SEO campagne. Daarnaast bieden we adverteren via Google Adwords, op de mobiele telefoon of Facebook. Met Intelligent Marketing betaalt u bovendien alleen voor uw SEO campagne als u daadwerkelijk bovenaan staat in Google. No cure, no pay. We geven ook een Google adwords training, ook wel SEA cursus genoemd

 

SEO cursus? Dan kiest u voor Intelligent Online

Overtuigd van het nut van een SEO cursus? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Intelligent Online. We zijn u graag van dienst.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online