Geld verdienen met Google Adsense

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Werken met Google Adsense voor het genereren van een winst kan een beetje ontmoedigend zijn, vooral als je denkt aan de geavanceerde algoritmen die Google gebruikt om ongewenste dingen uit een website te halen. Ik heb tien verschillende Google Adsense tips en trucs verzameld die je helpen met het verbeteren van je kennis en je inkomsten met Google advertenties verbeteren.
 

1) Als je maximale winst wil maken, zorg dan dat je meer dan één website maakt.

Natuurlijk wil je niet beginnen met het maken van 100 verschillende websites. Onderhoud voor zoveel websites, zou nogal hectisch zijn. Hoewel het hebben van één website het meest makkelijk is qua onderhoud, nemen ook de kansen toe dat je uitgesloten wordt door de laatste algoritmen update. Je wil dus een paar websites gebruiken. Als de laatste algoritmen zorgen dat één website niet meer werkt, heb je in ieder geval de anderen nog terwijl jij werkt aan degene die uit de lucht gehaald is.

2) Kies een specifiek onderwerp per website.

Het creëren van een website dat elk soort bestaand topic heeft, kan makkelijker zijn om geld mee te verdienen vanwege vele bezoekers, maar het is lastig om de website dan hoog in Google te krijgen. Ook worden er problemen veroorzaakt bij het genereren van advertenties bij het onderwerp. Daarbij komt dat als je kiest voor één onderwerp, je er dieper op in kunt gaan en meer te weten komen over dat gebied. Dit zorgt ervoor dat je website meer winstgevend is.

3) Creëer een website over iets waar je al geïnteresseerd in bent!

Deze tip is heel logisch. Het maken van een website over iets dat je leuk vindt, maakt het ook leuker om iets te doen aan je website. Als het niet als werk voelt, zul je er ook meer aan doen. Het updaten van je website zorgt voor meer bezoekers en is bovendien goed voor de zoekmachines, die het aantal keer dat geklikt is op jouw advertentie, genereert. Richt je echter wel op een website waar vraag naar is. Als alleen jij interesse hebt in een bepaalde vis bijvoorbeeld, betekent dat niet dat iedereen daar interesse in heeft. Als je geld wilt verdienen, moet je informatie geven over iets waar wel veel vraag naar is.

4) Gebruik Google Adsense niet voor een nieuwe website!

Als je een website aan het bouwen bent, wacht dan tot de website helemaal af is voor je Google Adsense gaat gebruiken. Een site die helemaal nieuw is, kan ervoor zorgen dat je advertentie lastig te vinden is. Ook komt het voor dat wanneer je Google Adsense te vroeg gebruikt, je website niet goed gevonden gaat worden. Als jouw site echt goed bezocht wordt, pas dan is het voor zowel jou als Google goed. Google wil geen tijd aan een website besteden waar toch niemand op komt.

5) Gebruik geen plaatjes naast je advertenties!

Het werd eerst wel gebruikt, maar tegenwoordig is het tegen de regelgeving van Google. Dit wordt beschouwd als ‘bemoedigende kliks’ die verboden zijn. Als je het wel doet, zullen er wel mensen klikken, maar je zal ermee gepakt worden en vervolgens verbannen worden door Google Adsense. Hierdoor kun je geen reclame meer maken en je kunt je account niet terug krijgen.

6) Plaats plaatjes op optimale plekken op je website.

Als een advertentie hoger op de website staat, wordt er vaker op geklikt, wat zorgt voor een hoger inkomen.

7) Als je je optimale inkomen graag wil behouden, zet dan geen advertenties op vergelijkbare websites.

Terwijl de bekende vergelijkbare websites meer kliks krijgen dan jouw nieuwe website, kan je erop rekenen dat je geen optimaal inkomen krijgt. Het kan worden gezien als schending van de regels van Adsense. Daarbij komt dat de vergelijkbare sites ook een deel van het inkomen willen omdat het op hun website staat. Werk aan je eigen website, promoot hem en wacht rustig af. Het hebben van advertenties is beter over een lange periode.

8) Zorg ervoor dat je website regelmatig ge-update wordt.

Als je een website creëert en er vervolgens een paar maanden niets mee doet, zul je zien dat het aantal bezoekers heel erg gedaald is. Daarbij komt dat het aantal kliks en de betaling ook lager zullen zijn. Niemand wil een website bezoeken met oude informatie, dus zorg regelmatig voor nieuwe informatie op jouw website.

9) Creëer advertenties die het beste bij jouw website passen.

De optimale grootte is onderzocht. Deze is 336 x 280 grote rechthoek, 300 x 250 middelgrote rechthoek en de 160 x 600 brede wolkenkrabber. Gebruik deze maten echter niet meteen zonder goed te kijken hoe het zit op jouw website. Het moet er nog steeds goed uitzien voor je bezoekers en je moet er dus voor zorgen dat de advertenties bijvoorbeeld niet te groot zijn, maar er goed uitzien voor je bezoekers.

10) Stress niet over de laatste Google algoritmen, en probeer het systeem niet te verslaan.

Google update de algoritmen constant om spammers buiten te sluiten, en dit zorgt er helaas voor dat het inkomen voor sommige websites slechter is. Er is geen enkele manier om het systeem te verslaan, dus maak je niet druk over een minder bezoekers bijvoorbeeld. Werk hard om je website beter te maken en zorg dat je bij bent als het gaat om de laatste Google Adsense tips. Hopelijk zie je snel verbetering in het aantal bezoekers.
Er zijn een aantal tips die goed moeten helpen als je meer geld wilt verdienen met je advertenties. Om het kort te maken: ga door met het werken aan je website en schiet niet in de stress. Iedereen weet dat Google de wereld in zijn macht heeft, op een mysterieuze manier, en er mee in gevecht gaan, zal alleen maar zorgen voor meerdere bezoekjes aan een psychiater. Dus, wees gelukkig, en geniet van Google’s bedrijfsoffer aan de wereld!

Belangrijke Pagina’s:

adverteren met adwords | adverteren op mobiel | adverteren google | adverteren op google | adwords | adwords bureau adwords cursus | adwords expert | adwords experts | adwords hulp | adwords offerte |adwords workshop | cursus google adwords | cursus zoekmachine optimalisatie | google adwords | google adwords cursus | google adwords workshop | adwords uitbesteden | adwords specialist | google adwords specialist | google adwords uitbesteden

 

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Gerelateerde artikelen

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online