ROI weergave targeting met Google Ads

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Google stelt dat het nu mogelijk is om de bezoekerspatronen te onderzoeken van consumenten die van plan zijn om een aankoop te doen. In plaats van eenvoudigweg de gebruikers te onderzoeken op basis van het soort websites dat ze bezoeken of het soort interesses dat ze hebben getoond, geeft Google aan SEA experts de mogelijkheid om alleen die consumenten te bereiken die van plan zijn om een product of dienst te gaan kopen.

Onderzoek de bezoekers patronen met In-Market Buyers

Met de “In-Market Buyers” extensie binnen Google Ads kunnen adverteerders gemakkelijk bekijken wat de consumenten patronen van de bezoekers op hun website zijn. Vervolgens zien de adverteerders de consumenten die actief zoeken op producten of diensten die vergelijkbaar zijn aan de producten die op hun website aangeboden worden. Met deze extensie van de Interest Categorie ontstaat bij Google de eerste poging om de ROI tot centraal middelpunt te maken van het Google Display Netwerk.

Nu alleen bij specifieke categorieën

Op dit moment is de In-Market Buyers extensie alleen beschikbaar voor Computers en Randapparatuur, Auto’s en Voertuigen, Consumenten Elektronica en Onroerend Goed. Het biedt echter nieuwe mogelijkheden om de zoekresultaten optimalisatie te verbeteren en bij deze potentiële klanten hoog bij Google te komen.

Ontdek de mogelijkheden met Intelligent Online

Ben je benieuwd wat deze nieuwe functie binnen Google Ads voor jouw online campagnes kan betekenen? Of wil je graag meer informatie over zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact op met de SEA experts van Intelligent Online. Samen met jou onderzoeken we de mogelijkheden voor de beste campagnes bij jouw website.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Gerelateerde artikelen

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online