Social media onderzoek

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Hét social media onderzoek van 2021: doe er je voordeel mee!

Social media is van groot belang voor jou als ondernemer. Deze websites en apps maken het namelijk mogelijk om op een snelle, makkelijke én goedkope manier in contact te komen met je doelgroep. Het is daarom belangrijk om de ontwikkelingen in de populairste social media netwerken op de voet te volgen. Dit kan echter behoorlijk wat tijd kosten. Heb je die tijd niet? Maak je geen zorgen – het marktonderzoekbureau Newcom Research & Consultancy heeft alle huidige ontwikkelingen en trends voor je uitgezocht en gebundeld in het Nationale Social Media Onderzoek 2021. Onze social media specialisten vertellen je er graag meer over.

Het grootste social media onderzoek 2021 van Nederland

Het Nationale Social Media Onderzoek 2021 is het meest uitgebreide trendonderzoek van ons land. In dit onderzoek komen tal van onderwerpen aan bod. Wat zijn de meest gebruikte social media platformen van dit moment? Welke platformen zijn in opkomst? Hoe zit het met het vertrouwen in de sociale netwerken? Wat zijn de sociale dilemma’s rondom social media? Je kunt het social media onderzoek 2021 direct downloaden op de website van Newcom. Je kunt kiezen tussen verschillende versies.

Een social media strategie die inspeelt op de huidige trends

Heb je het social media onderzoek 2021 doorgenomen, maar weet je niet zeker hoe je je net opgedane kennis in je eigen social media strategie kunt verwerken? De specialisten van Intelligent Online kijken graag met je mee. Samen ontwikkelen we een social media campagne die inspeelt op de huidige trends én bij jouw onderneming past.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online