Uw content is nu beter vindbaar op LinkedIn

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Content is nu beter vindbaar op LinkedIn

Het  kan gebeuren dat u op facebook een leuk en nuttig artikel leest maar deze later niet meer kunt terug vinden, omdat u het artikel niet heeft geliked of gedeeld. In de praktijk kan dit nog wel eens voorkomen. Daarom heeft LinkedIn een zoekfunctie in de mobiele app. Hiermee zijn blogspots te vinden door simpelweg een zoekwoord in te toetsen.
Eerder was het wel mogelijk om bedrijven, groepen en pagina’s terug te vinden op de facebookpagina. Maar niet specifiek dat ene artikel waar u juist naar op zoek was. (Uiteraard kunt u in de webbrowser van uw geschiedenis ook alles terug vinden.) Toch gaf het terug zoeken naar bepaalde blogs een soort vergetelheid op LinkedIn na verloop van tijd. LinkedIn ziet dat blogs intensief worden gebruikt om meningen en informatie te delen met elkaar. Het is dus ook erg belangrijk dat dit snel weer is terug te vinden.
 

Voeg posts toe aan de zoekfunctie

Zoekfunctie linkedin
Zodra u via LinkedIn zoekt naar de update, dan komen hier niet alleen de groepen en bedrijven naar voren.Er komen ook posts naar voren. Wanneer u dus relevante zoekwoorden gebruikt in de content, dan zal u bij elke update van LinkedIn beter vindbaar zijn. Denk wel dat dit geen bijdrage in de Pulse geeft maar alleen de posts worden gevonden. Wat bij LinkedIn ook tot de mogelijkheden behoort is het starten met hashtags. Hashtags die klikbaar zijn zorgen ervoor dat andere posts gevonden kunnen worden die dezelfde hashtags hebben. Toch kan het zijn dat u om een bepaalde reden juist niet gevonden wilt worden. Daarom kunt u in de privacyinstellingen instellen of uw posts wel of niet vindbaar mogen zijn. Het is dus raadzaam om zoekwoorden te gebruiken en hashtags voor een betere vindbaarheid op LinkedIn.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online