arrow_drop_up arrow_drop_down

SEO 

>150

Jarenlange ervaring

Google

 Partner

95%

groeigarantie

Focus

op rendement

  • >150 bedrijven helpen groeien.
  • Google Partner
  • 95% groeigarantie
  • Focus op rendement

Search Engine Optimization 

Search Engine Optimization (SEO) is het optimaliseren van uw site zodat u meer relevante bezoekers ontvangt via de organische zoek resultaten in Google. Meer relevante bezoekers betekent meer omzet. Naast het optimaliseren van de website gaat het er ook om dat u zo veel mogelijk relevante links naar uw site krijgt. Intelligent online verzorgt het totaal pakket van SEO zodat u geen zorgen heeft en direct resultaat.

Bij de meeste bureaus betaalt u een vast bedrag per maand zonder garantie op resultaat. Bij Intelligent Online ontvangt u gratis adwords bezoekers op het moment dat u nog niet in de top 10 staat. Het betekent dus dat u al vanaf het eerste moment bezoekers ontvangt, terwijl Intelligent Online werkt aan uw lange termijn SEO resultaten. Op het moment dat u met alle woorden in de top 10 staat ontvangt u geen gratis adwords bezoekers meer. Deze dienst noemen wij Intelligent Marketing.

Hoe werkt het?

We maken een nulmeting. Hierin ziet u waar u nu staat op het gebied van SEO

We bespreken uw doelstellingen en maken aan de hand daarvan een SEO voorstel
Aan de hand van uw doelstellingen komen we met een Google Adwords voorstel.

Deze start dus direct en is inclusief. We bespreken de verschillende voorstellen.
De adwords campagne gaat live en de seo optimalisatie start.

SEO only diensten
Wilt u geen adwords verkeer ontvangen maar alleen SEO diensten afnemen, dan kan dit ook, hoewel wij het beste resultaat voor u kunnen behalen met de combinatie SEO en adwords. Intelligent online biedt diverse pure SEO diensten, welke uw webpagina naar een hoger SEO niveau kunnen brengen. Neem gerust contact op voor informatie, dan nemen we uw doelstellingen graag door en geven we u advies op maat.

Vragen? Neem contact op

Content writing

De inhoud van uw website is misschien wel de belangrijkste factor als het gaat om SEO. Google beoordeelt uw website op relevantie door deze te scannen. Door artikelen op uw website toe te voegen met de juiste keywords zal Google deze artikelen (“landingpages”) gaan vinden, waardoor uw website als geheel meer kliks krijgt. Intelligent Online heeft content writers welke uw website van kwalitatieve content kunnen voorzien. De prijs van deze dienst gaat in overleg.

Linkbuilding

Uw website ranking van Google is afhankelijk van diverse factoren. Een daarvan is het link profiel. Hoe meer kwalitatieve websites op een relevante manier naar uw website linken, des te relevanter vindt Google uw website. En relevantie betekent een hogere ranking. Intelligent Online werkt samen met linkbuiling specialisten die iedere maand een voorbesproken aantal links toevoegen. De prijs van deze dienst gaat in overleg.

Technische SEO analyse

Naast de inhoud en linkbuilding, is ook het technisch profiel van uw website belangrijk. Google moet in staat zijn om goed van boven naar onder door uw pagina te lopen, en alle relevante elementen te indexeren. Intelligent Online heeft specialisten in huis die een gedegen analyse van uw website kunnen maken en verbeterpunten kunnen aangeven. De prijs van deze dienst gaat in overleg.

Waarom zou u uw SEO werkzaamheden uitbesteden?

Geen tijd

Het verzorgen van on page optimalisatie, linkbuilding en tekst schrijven is erg arbeids intensief en kan complex zijn. Het is daarom verstandig hiervoor externe capaciteit en expertise in te schakelen. Intelligent Online zal uw SEO campagne efficient managen en monitoren aan de hand van uw eigen bedrijfs doelstellingen.

Geen budget
Het kan een grote financiële stap zijn om een online marketeer aan te nemen, zeker als u ook nog nieuwe posities elders in uw bedrijf overweegt. Wanneer u SEO uitbesteedt behoudt u uw flexibiliteit, maar heeft u direct toegang tot capaciteit en expertise op SEO gebied!

Ervaring en expertise

Intelligent Online is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het Google Algoritme heeft de laatste jaren liefst 14 updates gehad. Hierdoor moeten de SEO activiteiten constant worden aangepast. Dit kost veel tijd en expertise, welke Intelligent Online in huis heeft.

Kwaliteit
U zult zelf niet precies op de hoogte zijn van wat wel of niet mag van Google in het optimalisatieproces. Om te voorkomen dat u penalties (straffen) van Google krijgt is het beter een extern bureau in te schakelen. Een penalty van Google kan bijvoorbeeld een daling in de ranking zijn

Denk aan de concurrentie!

Uw concurrenten zitten ook niet stil. Zorg ervoor dat u ze voor blijft.

Vragen? Neem contact op

SEO teksten