SEA Bureau

SEA bureau

Goed idee, om met uw website online te gaan adverteren. Maar hebt u daarbij ook gedacht aan zoekmachine-adverteren (SEA)? Google biedt bijvoorbeeld Google Ads aan. Natuurlijk kunt u dit reclamemiddel zelf inzetten, maar voor een maximaal effect maakt u gebruik van SEA bureau Intelligent Online in Utrecht. Wij bespreken met u welke diensten of producten u het liefst te koop aanbiedt en gaan aan de slag voor meer verkeer op uw website. Wij zijn ervan overtuigd dat de omzet van uw website de lucht in schiet door adverteren. Adverteren op Google is dus één van de kanalen. U kunt hierbij kiezen voor geo-targeting op plaatsen die binnen een bepaalde afstand van uw bedrijf liggen, of specifiek op landen of steden. Om uw doelgroep te interesseren, maakt ons SEA bureau eveneens gebruik van diverse online marketingtechnieken als zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren (Google Mobiel en Facebook adverteren). Daarbij houden we met ons unieke principe Intelligent Marketing het surfgedrag van klanten in de gaten. Een goed SEA bureau stuurt namelijk bij wanneer dat nodig is.

 

 

SEA bureau: maximaal rendement

Stel, u wilt dus adverteren op Google. Met Google Ads beïnvloedt u welke mensen u op uw site wilt hebben. Toch valt ook Adwords ten prooi aan constante verandering, denk bijvoorbeeld aan de toename van het sitebezoek via de mobiele telefoon. Wanneer u Adwords uitbesteedt aan SEA specialist Intelligent Online, ontwikkelen wij een campagne met een maximaal rendement. U kunt bij ons bovendien terecht voor gratis advies over de gebruiksvriendelijkheid van uw website én technische aspecten. SEA bureau Intelligent Online biedt eveneens het unieke Intelligent Marketing pakket. Door uw klanten dagelijks op internet te volgen, stippelen wij de beste marketingstrategie voor uw bedrijf uit.

Direct bovenaan in de zoekmachine

Bij advertising komen tal van factoren om de hoek. Wat is het budget dat je te besteden hebt, welke doelgroep wil je bereiken en op welke zoektermen wil je in ieder geval worden gevonden? Het zijn zaken waar je vooraf al over na moet hebben gedacht. Met de juiste expertise en kennis in deze concurrerende markt kunnen we jouw website en bedrijf direct verder helpen. Online adverteren is tegenwoordig veel meer dan enkel een paar belangrijke zoektermen inkopen; het gaat om de algehele vormgeving van de advertentie, waarin de mogelijkheden grenzeloos zijn. Weet je al wat je doelstellingen zijn met betrekking tot de campagne, dan zorgen wij voor advertising op maat. Als SEA bureau uit Utrecht garanderen we voor landelijke partners de optimale vindbaarheid met het hoogst mogelijke resultaat. Resultaten worden doorlopend gemonitord, campagnes bijgestuurd en ten einde vergroten we jouw bereik op de korte én lange termijn. Een directe link met de doelgroep.

 

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies