Sea / Adwords

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Wilt u Google Adwords uitbesteden?

Dit hoeft niet duur te zijn. Intelligent Online zorgt ervoor dat u met elk budget een zo hoog mogelijk rendement krijgt. U zit bij ons nooit vast aan contracten. Wij werken met twee soorten pakketten: de no cure no pay pakketten en de full service managed pakketten.

No cure no pay: Bent u nog niet zo ervaren met adverteren via Adwords? U wilt geen risico nemen maar wel een garantie op resultaat? Dan is het no cure no pay pakket het ideale pakket voor u. Er wordt afgerekend per relevante bezoeker. Komt er geen relevant traffic op uw site? Dan betaalt u niet.

Managed: U heeft al enige ervaring met adwords, misschien al een bestaande campagne, en een stevig maandbudget ( > € 600,-). U wilt volledige flexibiliteit, en inzicht in uw account? Dan kunt u Intelligent Online uw account laten managen voor een vaste maandvergoeding vergoeding. U rekent zelf af bij Google.

Waarom zou u uw Adwords werkzaamheden uitbesteden?

Geen tijd
Een goede Google Adwords camagne opzetten en monitoren is erg arbeids intensief en kan complex zijn. Het is daarom verstandig hiervoor externe capaciteit en expertise in te schakelen. Intelligent Online zal uw Google adwords campagne efficiënt managen en monitoren aan de hand van uw eigen bedrijfs doelstellingen.

Geen budget

Het kan een grote financiële stap zijn om een online marketeer aan te nemen, zeker als u ook nog extra posities elders in uw bedrijf overweegt. Wanneer u Adwords uitbesteedt behoudt u uw flexibiliteit, maar heeft u direct toegang tot capaciteit en expertise op Adwords gebied!

Ervaring en expertise
Intelligent Online is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er zijn veel mogelijkheden bijgekomen zoals remarketing en display advertising. Dit kost veel tijd en expertise het overzicht te houden over alle mogelijkheden, terwijl Intelligent Online alle kennis in huis heeft.

Kwaliteit
U zult zelf niet precies op de hoogte zijn van alle optimalisatie opties. Om te zorgen dat u het onderste uit de kan krijgt is het beter een extern bureau in te schakelen. Daarnaast is het gemakkelijk om een fout in uw campagne instellingen te maken. Met Intelligent Online weet u dat u gegarandeerd een kwalitatieve Adwords campagne krijgt.

Denk aan de concurrentie
Uw concurrenten zitten ook niet stil. Zorg ervoor dat u ze voor blijft.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online