SEA Training

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Het is voor een commerciële website belangrijk om zoveel mogelijk klanten voor zich te winnen. Dit wordt gedaan door middel van het plaatsen van advertenties. Intelligent Online is een sea specialist en kan ook u verder helpen met beter gevonden worden via de zoekmachine Google. Het is bij ons mogelijk om een SEA training te volgen.

 

Wat leert u bij een SEA training?

Bij een SEA training leert u alles over hoe u moet adverteren en hoe u bovenaan Google komt te staan. Onze sea experts kunnen u dit allemaal goed uitleggen zodat u er vervolgens zelf voor kunt zorgen dat uw website goed gevonden wordt. Daarbij leert u ook hoe u klanten trekt die ook thuishoren op uw website. Stel u heeft een website met antieke spullen, dan wilt u klanten trekken die hierin interesse hebben. Ook dit leert u tijdens onze cursus.

Onze SEA training zorgt voor goed resultaat

U kunt er dankzij onze sea training op rekenen dat uw website het beter zal doen dan ooit tevoren. U leert bijvoorbeeld ook hoe u een advertentietekst schrijft die ervoor zorgt dat de klanten er meteen op willen klikken. Daarnaast hebben wij het no cure no pay beleid waarbij u alleen betaalt voor mensen die daadwerkelijk op uw link hebben geklikt. Intelligent Online is het sea bureau dat iedereen verder kan helpen, ongeacht of u een webshop heeft met kinderspullen of een webshop met boeken. Het is voor iedereen mogelijk om bovenaan Google te komen.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online