Google hotel ads

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Hoe mooi je hotel, appartementencomplex of bed & breakfast ook is – de boekingen zullen (én kunnen) pas binnenstromen als klanten je online weten te vinden. Adverteren via Google Ads (ook wel Google AdWords genoemd) is een goede manier om je online zichtbaarheid te vergroten. Voor toeristenaccommodaties heeft Google Ads een speciale tool ontwikkeld, genaamd Google Hotel Ads. Wij vertellen je er graag meer over!

 

Wat is Google Hotel Ads?

Google Hotel Ads is een uitstekende manier om je hotel in de schijnwerper te zetten. Deze tool zorgt er namelijk voor dat als een potentiële boeker via Google zoekt op bijvoorbeeld ‘hotels Utrecht’, jouw accommodatie boven de reguliere zoekresultaten van Google wordt getoond. Hierdoor kan de zoeker direct doorklikken naar jouw website en een boeking plaatsen.

De voordelen van Google Hotel Ads

  • Google Hotel Ads vergroot de zichtbaarheid van je accommodatie. Doordat je hotel helemaal bovenaan de pagina met zoekresultaten staat, vergroot je de kans dat de potentiële boeker op jouw website klikt. Hierdoor haal je meer directe boekingen binnen. Het is hierbij natuurlijk wel van elang dat je advertentie aantrekkelijk is voor je doelgroep. Vind je het lastig om een pakkende advertentietekst te schrijven? Onze Google Ads specialisten helpen je graag!
  • In tegenstelling tot de reguliere Google Ads advertenties, geven de advertenties van Google Hotel Ads actuele informatie over de beschikbaarheid van je accommodatie en de accommodatieprijzen. Als dit niet overeenkomt met de data en de prijscategorie waarop de Google gebruiker zoekt, wordt je hotel niet getoond. Hierdoor komt alleen jouw doelgroep op je website terecht. Dit heeft een positief effect op je conversieratio.
  • Ook geeft Google Hotel Ads de Google gebruiker de mogelijkheid om verschillende hotels eenvoudig met elkaar te vergelijken.

Haal het maximale uit Google Hotel Ads

Wil je graag weten hoe je de meeste reizigers aantrekt en je naamsbekendheid een flink boost geeft? AdWords bureau Intelligent Online helpt je graag met het ontwikkelen en uitvoeren van een Google Hotel Ads strategie op maat. Je bent altijd welkom! Je kunt ons bereiken via info@intelligentonline.nl of via 030-3070322.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online