arrow_drop_up arrow_drop_down

Mobiel Adverteren

Met Google Ads advies van Intelligent Online in Utrecht komt uw website hoog in de Google-resultaten.

Mobiel Adverteren

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de Google Ads scan krijgt u een heldere analyse.

>150
bedrijven helpen groeien.
Google
 Partner
95%
groeigarantie
Focus

op rendement

  • >150 bedrijven helpen groeien.
  • Google Partner
  • 95% groeigarantie
  • Focus op rendement

Mobiel adverteren


Wie uiterst effectief reclame wil maken, moet mobiel adverteren. Immers, mensen hebben hun mobiele telefoon de hele dag bij de hand en nemen die overal mee naartoe. Met mobiel adverteren bent u 24 uur per dag en zeven dagen per week zichtbaar voor potentiële klanten. Inmiddels zijn mensen op hun smartphone al vijf keer zo veel op zoek naar producten, diensten en bedrijven als op de pc of laptop. Marketingbureau Intelligent Online in Utrecht heeft met die wetenschap een aantrekkelijk pakket samengesteld voor mobiel adverteren.

Wij werken hierbij op basis van no cure no pay: pas als er een bezoeker op uw website komt, betaalt u een vooraf besproken bedrag. We bieden ondertussen drie vormen van mobiel adverteren aan.

Adverteren op relevante websites kan ook met mobiel adverteren

De meest bekende is reclame maken via zoekmachines. Uw pagina wordt dan bijvoorbeeld genoemd tussen de zoekresultaten van Google op bijvoorbeeld iPhone of iPad. U kunt ook mobiel adverteren op relevante websites die zijn ontworpen voor mobiel internetgebruik. Wanneer u bijvoorbeeld jassen verkoopt, is het mogelijk dat uw advertentie op een informatiesite over jassen is te zien. De laatste vorm van mobiel adverteren is het 'Display binnen apps', die uw site zichtbaar maakt als een potentiële klant bezig is met een app op de mobiele telefoon.

Intelligent Online helpt u er graag bij om via mobiel adverteren meer omzet uit uw website te halen. Al jarenlang zijn wij een vaste waarde op de markt van online marketing en boeken veel succes met onze dienst Intelligent Marketing. We zijn gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites van het midden- en kleinbedrijf. Ook daarbij werkt Intelligent Online op basis van het principe 'no cure no pay': alleen betalen voor relevante bezoekers van uw site.

Mobiel adverteren doet u bij Intelligent Online

Overtuigd van de mogelijkheden van mobiel adverteren? Neem vrijblijvend contact op met Intelligent Online in Utrecht. We helpen u graag verder.

Vragen? Neem contact op

Vragen? Neem contact op

Mobiel Adverteren

Met Google Ads advies van Intelligent Online in Utrecht komt uw website hoog in de Google-resultaten.

Mobiel Adverteren

Met Google Ads advies van Intelligent Online in Utrecht komt uw website hoog in de Google-resultaten.