Google ads inloggen

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Google Ads inloggen stap voor stap uitgelegd

Google Ads (ook wel Google AdWords genoemd) is onmisbaar voor elke ondernemer die zijn of haar bedrijf online op de kaart wil zetten. Dit advertentieprogramma maakt het namelijk niet alleen mogelijk om bij de zoekresultaten van Google te adverteren, maar ook om advertenties te plaatsen op partnerwebsites en -apps van Google – van YouTube tot mobiele games. Wil je ook aan de slag met Google Ads? Inloggen op Google Ads is de eerste stap. Op deze pagina leggen onze Google Ads specialisten je uit hoe Google Ads inloggen in zijn werk gaat.

 

Google Ads inloggen: zo werkt het

Zit je klaar om met Google Ads aan de slag te gaan? Om gebruik te kunnen maken van Google Ads, zul je eerst moeten inloggen. Inloggen op Google Ads werkt als volgt.

  • Stap 1. Surf naar https://ads.google.com.
  • Stap 2. Klik op ‘Nu starten’ of ‘Inloggen’.
  • Stap 3. Als je al bent ingelogd op je Google account, zal je internetbrowser je automatisch doorsturen naar Google Ads. Je hoeft dan verder niets te doen. Als je nog niet bent ingelogd, zal je browser je vragen om je Google Ads inloggegevens in te vullen. Dit is hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat je bij andere Google-diensten gebruikt, zoals Gmail of YouTube. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ om je wachtwoord te herstellen.


Een account aanmaken op Google Ads

Om op Google Ads te kunnen inloggen, heb je dus een Google account nodig. Heb je nog geen Google account? Met de volgende stappen kun je eenvoudig een nieuw account aanmaken.

  • Stap 1. Ga naar naar https://ads.google.com.
  • Stap 2. Ga op zoek naar een knop met ‘Aanmelden’ of ‘Maak een account aan’. Je zult wellicht eerst op de knop ‘Nu starten’ moeten klikken.
  • Stap 3. Google zal je om een aantal gegevens vragen. Zo zul je bijvoorbeeld je naam en e-mailadres moeten invullen. Ook zul je een sterk wachtwoord moeten verzinnen, en vraagt Google vaak in welk land je woont. Vul alle gegevens in en klik op ‘Doorgaan’.
  • Stap 4. Als je alle gegevens hebt ingevuld, zal Google je een bevestigingsmail met een verificatielink sturen. Klik op deze link om je account te activeren en om op Google Ads in te loggen.
  • Stap 5. Je bent helemaal klaar om aan de slag te gaan met Google Ads! We raden je aan om in het begin voldoende tijd te nemen om alles uit te vogelen. Google Ads biedt namelijk ontzettend veel mogelijkheden, waardoor het een tijdje kan duren voordat je alles onder de knie hebt. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Google Ads experts helpen je graag verder!

 

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online