arrow_drop_up arrow_drop_down

Adwords Specialist

Met Google Ads advies van Intelligent Online in Utrecht komt uw website hoog in de Google-resultaten.

Adwords Specialist

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de Google Ads scan krijgt u een heldere analyse.

>150
bedrijven helpen groeien.
Google
 Partner
95%
groeigarantie
Focus

op rendement

  • >150 bedrijven helpen groeien.
  • Google Partner
  • 95% groeigarantie
  • Focus op rendement

Adwords specialist

Adverteren op google met uw site? Intelligent Online in Utrecht is de Google Adwords specialist. Wilt u een resultaatgerichte, kostenefficiënte advertentiecampagne? Dan is adverteren op Google voor u een uitstekende keuze. Wij zijn de AdWords specialist die dit voor u realiseert.   Intelligent Online in Utrecht is de Google Adwords specialist in de wijde regio. Op effectieve en efficiënte wijze zorgen wij ervoor dat uw zichtbaarheid, naamsbekendheid en omzet stijgen. AdWords specialisten als wij zijn zeldzaam. Waarom? Wij zorgen er niet alleen voor dat wij uw doelen realiseren; wij doen dit ook nog eens op basis van meetbaar resultaat.

Waarom Google Ads?

Google Ads (voorheen AdWords) is een adverteermodel dat wordt gezien als één van de snelste en meest effectieve manieren om een site onder de aandacht te brengen. Aantrekkelijk hieraan is dat u zelf bepaalt wat uw doel is en op welke wijze dit doel bereikt moet worden. Dit kunt u uiteraard doen met onze hulp als Adwords specialist. Er zijn meerdere manieren om van Google Ads gebruik te maken. Voor veel ondernemers is een Google Ads campagne een uitstekende eerste stap. Niet alleen omdat u met de juiste hulp mooie resultaten kunt bereiken, maar ook omdat u alleen betaalt bij resultaat. U rekent namelijk alleen af voor vertoningen (wanneer uit een display advertentie gebruikt) of kliks (wanneer u een zoekcampagne gebruikt). Dankzij onze no cure no pay oplossing betaalt u ook voor het beheer alleen bij resultaat. Daarmee is adwords uitbesteden een verantwoorde keuze.

De Adwords specialisten in Utrecht en omgeving

Inmiddels is Intelligent Online voor het midden- en kleinbedrijf niet meer weg te denken uit de wereld van online marketing. Wij zijn uitgegroeid tot bewezen Adwords specialisten in Utrecht en de wijde omgeving. Wij combineren onze kennis en ervaring met uitgebreide monitoring. Een succesvolle campagne opzetten is één ding; een campagne succesvol bijhouden om doorlopend het maximale resultaat te behalen, is iets waarop een echte AdWords specialist zich onderscheidt. Wij zitten bovenop uw campagnes en optimaliseren deze doorlopend.

Google AdWords laat zich prima combineren met andere vormen van online marketing. Denk daarbij aan zoekmachineoptimalisatie (SEO) of adverteren op social media. Ook hiermee kunnen wij u perfect van dienst zijn.

Met Google AdWords uw doelgroep gericht bereiken

Met Google Adwords kunt u het bereik van uw marketingactiviteiten zelf bepalen. U kunt ervoor kiezen om te geo-targeten: gericht zoekmachine adverteren in een regio die binnen een bepaalde afstand van uw onderneming ligt. Of door dat specifiek op landen of steden te doen. Het uitbesteden hiervan aan Intelligent Online als Google AdWords specialist maakt het mogelijk voor ondernemers om nieuwe markten te testen of beter te presteren op bestaande markten. Wij zorgen voor een optimaal bereik en een optimale conversie op zeer kostenefficiënte wijze. Wat uw doel ook is. Daarmee is adwords uitbesteden een verantwoorde keuze.

Intelligent Online in Utrecht. Altijd een beetje meer

Wij zijn natuurlijk niet zomaar een veelgevraagde AdWords specialist geworden. Naast de uitstekende resultaten die wij voor u behalen, hebben wij deze status ook verworven door ons hoge serviceniveau. U kunt bij ons terecht voor gratis advies over de gebruiksvriendelijkheid van uw website én gratis technisch advies. Wij vinden deze service vanzelfsprekend, want wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Adwords specialist Intelligent Online biedt u tevens het unieke Intelligent Marketing pakket. Door uw klanten dagelijks te volgen, kunnen wij de beste marketingstrategie voor uw bedrijf uitdokteren. 

Vragen? Neem contact op

Vragen? Neem contact op

Adwords Specialist

Met Google Ads advies van Intelligent Online in Utrecht komt uw website hoog in de Google-resultaten.

Adwords Specialist

Met Google Ads advies van Intelligent Online in Utrecht komt uw website hoog in de Google-resultaten.