Website Analyse

Website Analyse

Intelligent Online biedt een service, waarbij een usability expert uw website analyseert op mogelijke obstakels in de customer journey. Obstakels kunnen alle zaken zijn waardoor uw klant niet tot de actie overgaat die u nastreeft. Er wordt bijvoorbeeld nooit gebeld naar u terwijl uw nr op uw contact formulier staat? Of er worden geen contactformulieren ingevuld? Tenslotte kan het zijn dat u onvoldoende verkoopt via uw website? Onze experts identificeren de obstakels en geven aan wat u kunt verbeteren. De analyse en het advies zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek in de psychologie.

Usability

Waarom een website analyse?

Wanneer u een website wilt laten maken heeft u al genoeg kosten. Het is daarom al bij voorbaat te adviseren om direct een analyse te doen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Bespreek daarom u doelen met onze experts op het gebied van usability. Wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Wilt u zoveel mogelijk afspraken genereren of wilt u rechtstreeks producten of diensten verkopen? Op basis hiervan wordt de analyse, en ook het advies, nog efficienter.
Heeft u al lange tijd een website? In dat geval is een website analyse nog steeds van groot belang. Laat analyseren in hoeverre uw doelen op dit moment bereikt worden en waar er verbeteringen nodig zijn. Onthoud dat u maar één investering hoeft te doen om direct meer omzet uit uw website te halen!