Blog laten schrijven

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Wat doe jij als je op zoek bent naar een nieuw pastarecept? Of als je wilt weten welke type behang je het beste kunt kopen? De meeste mensen zullen hun smartphone, laptop of tablet erbij pakken en hun vraag in Google intikken. Dat geldt ook voor jouw doelgroep. Je (potentiële) klanten gebruiken zoekmachines om antwoorden te vinden op hun vragen en om oplossingen te vinden voor hun problemen. Door regelmatig blogartikelen te posten, kun je je doelgroep helpen in hun online zoektocht. Geef je goede tips of interessante informatie, en weet je de vragen van je doelgroep goed te beantwoorden? In dat geval is de kans groot dat de lezers van je blog een kijkje zullen nemen op de rest van je website. Misschien zullen ze zelfs een aankoop doen! Ook vergroot het schrijven van blogs je naamsbekendheid. Zakelijk bloggen is echter een tijdrovend proces. Het plaatsen van één blogartikel is namelijk niet genoeg – om resultaten te boeken, is het belangrijk om met regelmaat te posten. Ook heb je hier enige kennis van content marketing nodig. Heb je deze kennis niet in huis, heb je geen tijd om zelf te bloggen of heb je gewoon geen vlotte pen? Een blog laten schrijven door een SEO bedrijf is in dat geval een slimme keuze.

 

Kies voor kwaliteit en laat een blog schrijven door een SEO expert

Je kunt natuurlijk alleen profiteren van de voordelen van zakelijk bloggen als je blogs daadwerkelijk vindbaar zijn voor je doelgroep. Om die reden is het slim om een blog te laten schrijven door een SEO bureau. Een SEO specialistkan er namelijk voor zorgen dat jouw blogs op zo’n manier worden geschreven dat deze zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van de zoekmachines komen te staan. Dit doe de SEO expertdoor de SEO scorevan de blogs te optimaliseren. Het belang van SEO mag niet worden onderschat. De meeste internetgebruikers klikken namelijk op één van de eerste zoekresultaten en kijken niet verder.

 

Een blog laten schrijven door een SEO bureau: hoe gaat dat in zijn werk?

Als je de beslissing hebt genomen om een blog te laten schrijven, zal het SEO bureau een content marketing strategie voor je ontwikkelen. Een zoekwoordanalyse vormt hier een belangrijk onderdeel van. Dit houdt in dat er onderzoek wordt gedaan naar de zoektermen die jouw (potentiële) klanten het vaakst gebruiken. De doelgroep van een kledingwebshop zal bijvoorbeeld zoeken op termen als ‘T-shirt V-hals’, ‘jeans voor dames’ of ‘goedkope truien.’ Als eenmaal duidelijk is wat de meest gebruikte zoekwoorden zijn, zal het SEO bureau contact opnemen met professionele tekstschrijvers. Deze tekstschrijvers zullen de belangrijkste zoekwoorden in aantrekkelijke, relevante blogs verwerken. Dit zorgt ervoor dat de blogs bij deze zoekwoorden hoger in de zoekresultaten komen te staan.

 

Intelligent Online helpt je bij het ontwikkelen van krachtige content

Wil je je positie op Google verbeteren, maar heb je geen kennis over SEO teksten? Of vind je het lastig om een aantrekkelijke blog te schrijven? Overweeg dan eens een blog te laten schrijven bij Intelligent Online. Intelligent Online heeft jarenlange ervaring met SEO en het schrijven van SEO teksten. Op basis van jouw wensen en behoeften gaan we op zoek naar de relevantste zoekwoorden en stellen we een ijzersterk blogartikel op. Ons doel? Een zo hoog mogelijke positie in de zoekresultaten van Google en een toestroom aan nieuwe bezoekers! Zie je een samenwerking met Intelligent Online wel zitten of heb je een vraag over het uitbesteden van SEO? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Waarschijnlijk kunnen wij het u makkelijker maken als u nog twijfelt over SEO zelf doen of uitbesteden. Wij helpen u namelijk in de landelijke top 10. Hiervoor is zeer veel kennis en expertise nodig. Wij hebben deze in huis. Veel bureaus beloven u een positie in de top 10, maar vaak gaat dit dan om slechts lokale resultaten. Met bovenaan in Google bedoelen wij echt lándelijk in de top 10. We hoeven u niet uit te leggen welke impact uw SEO uitbesteden dan op uw omzet heeft. Vanwege onze specialisatie in SEO zijn wij pas content als u met uw keywords hoog in Google staat. Om dat te bereiken, sturen we tot dat moment kosteloos Adwords verkeer naar de website om u meteen de resultaten te bieden waar u zo naar smacht.

Maakt u gebruik van onze SEO-diensten, dan verlenen wij als zoekmachine specialist u altijd gratis en vrijblijvend advies omtrent de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Ook verlenen wij technisch advies. Goede SEO zit namelijk in meer dan goede teksten: het draait ook om een technisch goede website. Wij kijken naar het totaal en zorgen ervoor dat u hiermee gaat scoren.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online