Bloggen Uitbesteden

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Content is king” wordt steeds vaker gezegd. Dit is ook wel waar want de laatste jaren is veel content op je site uitstekend voor de vindbaarheid ervan. Bloggen is dus een onmisbaar element in uw complete marketingmix. U kunt uiteraard zelf gaan bloggen. U heeft immers de passie voor het product of dienst wat uw aanbiedt. Echter, in de praktijk mislukt ruim 90% van de blogcampagnes om twee redenen:

• Men heeft in de praktijk geen tijd om te schrijven
• Wanneer er wel tijd is, is er vaak geen motivatie.

U kent dit gevoel waarschijnlijk wel. U heeft zich er echt toe moeten zetten om twee blogs te schrijven en ziet geen resultaat in de statistieken. Welnu, dat kan ook niet. U ziet pas resultaat als u lange tijd op een constante manier relevante content verspreidt over het web.

Bloggen uitbesteden aan Intelligent Online

Wanneer u de blogwerkzaamheden uitbesteedt verschijnen er wel op een constante manier vele blogs op uw website. Voordat we gaan bloggen gaan we met u in gesprek en bespreken de onderwerpen die voor u interessant zijn om over te bloggen. Wij verdiepen ons in deze onderwerpen en zoeken informatie op het web. De blogs zullen alleen met uw toestemming gepost worden. U kunt er direct voor kiezen de blogs ook te posten op uw social media kanalen. Zo krijgt u in één klap niet alleen meer bezoekers op uw website, maar heeft u ook meer exposure.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online