Social media beheer

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Social media beheer: je eigen social media specialist

Het onderhouden van de social media kanalen schiet er bij veel ondernemingen vaak bij in. Dat is zonde – social media is namelijk een uitstekende manier om je klantenkring te vergroten en je bestaande klanten aan je te binden! Komt het bij jou ook vaak voor dat je een dag niets plaatst? Heb je er moeite mee om telkens nieuwe posts te verzinnen? Weet je eigenlijk niet wie je doelgroep is en hoe je deze groep het beste aan kunt spreken? In dat geval is het misschien een goed idee om je social media beheer uit te besteden. In dat geval helpen onze social media experts je om je social media te optimaliseren.

De voordelen van social media beheer

Het uitbesteden van je social media beheer heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is misschien wel dat onze social media specialist je alle zorgen uit handen nemen. Onze specialisten ontwikkelen op basis van jouw input een passende social media strategy, werken deze strategie uit én geven je social media kanalen een flinke metamorfose. Zo hou jij meer tijd over voor het runnen van je onderneming! Een ander groot voordeel van het uitbesteden van je social media beheer is dat je op deze manier alles uit je social media haalt. Onze experts stellen concrete doelen, doen uitgebreid onderzoek naar je doelgroep en gaan op zoek naar de beste manier om hen aan te spreken. Dit levert stukken betere resultaten op dan het lukraak plaatsen van willekeurige posts.

Een social media strategie op maat

Lijkt het je leuk om eens een keer met onze social media specialisten te sparren? Of heb je een vraag over het uitbesteden van social media beheer? Neem dan gerust contact met ons op via +31 30 3070 322 of info@intelligentonline.nl.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online