Linkbuilding Bureau

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Linkbuilding bureau

Prachtig dat je links verdient door uitstekende content of goed bedreven pr, nog steeds blijven links immers cruciaal voor je vindbaarheid. Het is een gegeven: zonder autoriteit krijg jij je website nooit op dat niveau dat je wenst. Intelligent Online is inzetbaar als linkbuilding bureau. Zij zorgen ervoor dat je content ook daadwerkelijk onder de aandacht van jouw doelgroep komt en daardoor beter scoort in Google. Als geen ander weet Intelligent Online dat linkbuilding, je online pr, sponsored content of influencer marketing goed is voor de Google ranking van je website. En dus wordt daar steeds naar gehandeld.

 

 

Linkbuilding bureau heeft een enorm netwerk

Intelligent Online beschikt over een enorm netwerk van websites en blogs, allemaal met sterk uiteenlopende thema’s. Als klant kun je gebruik maken van dit enorme netwerk om op deze wijze de autoriteit van zowel je domein als voor de onderliggende pagina’s te verhogen. Intelligent Online selecteert als linkbuilding bureau websites de relevantie bieden, websites die een hoge domein en pagina-autoriteit hebben, een lage spam score hebben en bereik en engagement garanderen. Nee, uiteraard maakt Intelligent Online geen gebruik van PBN’s, dit staat voor Private Blog Networks, en wordt steeds gemonitord of de waardering door het gebruik van een type link toe- of juist afneemt.

 

 

Linkbuilding specialist werkt ook over de landsgrenzen

Als linkbuilding bureau weet Intelligent Online als geen ander dat het niet alleen draait om de autoriteit. Het is bijvoorbeeld een gegeven dat als influencers over jouw product of dienst schrijven, dat vrijwel altijd meteen zorgt voor een toename aan aanvragen en zelfs verkopen. Prachtig natuurlijk, en omdat dergelijke blogs niet zelden gedeeld worden via social media word je doelgroep zomaar ineens veel groter. Intelligent Online laat zich niet door de grenzen stoppen en het al eerder genoemde netwerk strekt zich uit tot onder meer België, Frankrijk, Engeland en ook Duitsland. Behalve dat het linkbuilding bureau dus ook links voor jou in betreffende landen regelt, bieden ze daarnaast ook de optie om de anchor teksten te optimaliseren met behulp van native speakers. De uit te stippelen strategie Voor er iets gedaan wordt is het altijd goed om precies te weten waar je staat. Dit kan uitstekend met een linkprofiel analyse door de linkbuilding specialist. Ook kan het linkprofiel van de concurrentie tegen het licht gehouden worden. Daarna zal een bepaalde strategie uitgezet moeten worden, want alleen met een goed plan kun jij jouw concurrentie in Google de loef afsteken. Ondertussen zijn er heel veel verschillende manieren om aan links te komen. De juiste content marketing strategie is daar een van; in dat geval wordt linkbuilding gecombineerd met unieke inhoud. Op deze manier kom je gemakkelijker aan links en bovendien is het een gegeven dat goede content voor extra conversie zorgt. Als je vervolgens ook nog eens een actie aan deze content koppelt, haal je samen met Intelligent Online echt alles uit de link. Je kunt ook aan linkruil doen. Intelligent Online, hét online marketing bureau waar je echt verder mee komt, heeft zelf een groot aantal websites die domein autoriteit genieten. Daarom kan de linkbuilding specialist gemakkelijk links uitwisselen met derden. Dit gebeurt doorgaans via het alom bekende ABC-linking principe.

 

 

Het linkprofiel van de concurrent

Linkbuilding kan ook door gebruik te maken van competitor links. Aan het linkprofiel van je concurrent is af te lezen waar die hun links vandaag halen. Het is vervolgens een kwestie om deze websites ook te benaderen met de vraag om een link naar jouw website op te nemen. Eenvoudiger kan bijna niet. Daarnaast heb je ook nog de zogenaamde broken links. Nadat Intelligent Online binnen jouw branche gezocht heeft naar links die niet of niet meer goed werken, wordt de beheerder van de website gevraagd deze link te vervangen door een werkende link. Het linkbuilding bureau is ook steeds zoekende naar websites waar jij wel genoemd wordt, maar waar nog geen link van jou geplaatst is. Intelligent Online zal deze website verzoeken een link naar jouw website te plaatsen.

Periodiek overleg met het linkbuilding bedrijf

Advertorials en betaalde links? Ook in dat opzicht heeft de linkbuilding of SEO specialist het een en ander te bieden in de vorm van een groot netwerk met zeer waardevolle en bruikbare websites. Tegen betaling kun je daar links kwijt die verwijzen naar jouw website. Uiteraard wordt je door de specialist in linkbuilding voortdurend op de hoogte gehouden van de resultaten. Ook zal periodiek overleg plaatsvinden en zal worden gepraat over zaken als de focus, de vervolgstappen die gemaakt moeten worden en de behaalde resultaten. Het is een gegeven dat de eerste stijgingen in de rankings van Google al binnen een maand gerealiseerd kunnen worden.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online