Linkbuilding reseller

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Aan de slag als linkbuilding reseller: alles wat je moet weten

Als je met je website bovenaan op Google wil komen, is een goede linkbuilding ontzettend belangrijk. Je linkprofiel bepaalt namelijk voor ruim 50% hoe hoog (of laag) je website in de Google zoekresultaten terechtkomt. Als marketingbureau is het daarom belangrijk om je klanten te voorzien van een goede linkbuilding strategie. Ook is het belangrijk om backlinks voor je klanten te genereren. Het verwerven van relevante en organische backlinks kost echter ontzettend veel tijd. Heb je die tijd niet? In dat geval zou je een linkbuilding reseller kunnen worden. Op die manier kun je in korte tijd veel geld verdienen, zonder tijd te hoeven besteden aan het genereren van backlinks. Op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.

Wat is een linkbuilding reseller?

Als marketingbureau weet je zelf maar al te goed hoe belangrijk backlinks zijn – een divers en uitgebreid backlinkprofiel is onmisbaar om hoger in Google te komen. Het is daarom belangrijk om je klanten van kwalitatieve backlinks te voorzien. Je hebt hierbij twee mogelijkheden. Allereerst zou je deze backlinks zelf kunnen genereren. Dit kost, zoals je zelf misschien al gemerkt hebt, echter ontzettend veel tijd en inspanning. Er is gelukkig ook nog een tweede optie: linkbuilding reseller worden. Als linkbuilding reseller neem je de backlinks over van een externe linkbuilder. In dat geval zijn wij dat – de specialisten van Intelligent Online. Wij plaatsen sterke artikelen, met daarin backlinks naar jouw klanten. Deze artikelen neem voor een scherpe prijs van ons over. Intelligent Online reseller

Waarom zou je een linkbuilding reseller worden?

Een linkbuilding reseller worden heeft veel voordelen. In plaats van zelf aan de slag te gaan of linkbuilders in dienst te nemen, neem je de links voor een scherpe prijs van ons over. Dat scheelt niet alleen flink wat tijd en energie, maar dankzij onze aantrekkelijke linkbuilding reseller korting ook nog eens een hoop geld! De linksheets worden, indien gewenst, voorzien van jouw eigen logo en bedrijfsgegevens. Je hoeft je klanten dus niet op de hoogte te stellen dat je als linkbuilding reseller werkt.

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online