De toekomst van linkbuilding

+ 150

Bedrijven helpen groeien.

Google

Partner

Maandelijks

Opzegbaar

Inzicht

In rendement

Door de zeer bewegende markt van zoekmachine optimalisatie is het bijhouden en liefst voorlopen op het Google algoritme noodzakelijk om goed te blijven scoren. Intelligent Online is dan ook continue bezig met het bepalen van hoe de toekomst van linkbuilding eruit moet komen te zien.
Allereerst zijn relevante en autoritaire backlinks (nog steeds) van groot belang voor de organische posities. Het algoritme van Google bestaat uit de formule welke bepaald waar uw website in Google word gepositioneerd. Dit algoritme (formule) wordt door Google constant verbeterd en geoptimaliseerd. De kunst is voor ons om de mysterie van Google te blijven doorgronden. De toepassing van linkbuilding zal continue moeten worden vernieuwd om de concurrentie te kunnen blijven verslaan binnen de zoekmachine. Hierdoor zal linkbuilding altijd een uitdaging blijven. Door creatief te zijn met het vooruitdenken in de nieuwe veranderingen op het gebied van Social Media en online PR, wordt er hieruit een hoge kwaliteit gesmeed.

Hoe gaat het in zijn werk?

Echter is het linkbuilden zelf een tijdrovend karwei. Het is daarom van groot belang om dit foutloos uit te voeren en tegelijkertijd om scherp te blijven omtrent de toekomst hiervan. Het is de bedoeling om direct met de toekomst mee te kunnen gaan. Telkens zal het algoritme terug komen omdat dit door Google continue zal worden aangescherpt. Wij zorgen er daarom voor dat wij een manier hanteren waardoor het gewenste resultaat van de klant behaald wordt. Maar ook dat dit resultaat wordt behouden. De backlinks. likes op social media en de aandacht op de website zelf zullen hierbij ook continue up to date moeten blijven. Alle toegevoegde waarde die Intelligent Online u te bieden heeft zal uw bedrijf sterker maken waardoor u de vruchten hiervan kunt plukken.
De toepassingen binnen een linkbuilding campagne welke garant staan voor een veilige positie voor nu en in de toekomst zijn als volgt:

  • Variatie in anchor tag (linktekst).
  • Variatie in Linkposities.
  • Variatie in Linkvormen.
  • Relevante locaties (websites) inzetten.
  • Social signals inzetten.
  • Autoritaire locaties (websites) inzetten.

 
Kortom, het is van groot belang om constant te blijven vernieuwen en telkens bezig te zijn met de toekomst van linkbuilding.Heeft u vragen bel Intelligent Online

gratis groeiscan?

N

Meer leads en omzet

N

Tegen lagere kosten

N

Ontdek groei kansen

N

100% vrijblijvend advies

Bedrijven die dankzij ons groeien

Advocaten bureau SAP over intelligent online

Verhuurbedrijf Huurland over Intelligent Online