Page content

webshop maken

webshop maken

Voordat we een webshop maken hebben we een kennismakingsgesprek met u. Hierin bespreken we precies de wensen en behoeften die u heeft. De navigatiestructuur van een website is zeer belangrijk, dit is niet alleen voor de gebruiksvriendelijkheid maar ook zeker voor de zoekmachinevriendelijkheid van belang. Voordat we een webshop maken doen we altijd eerst een zoekwoordenanalyse waarmee we kunnen zien hoe er in de markt gezocht wordt naar uw producten. We richten dan de webshop in op basis van die zoekwoorden. Zodat, als uw webshop klaar is deze ook al vindbaar is voor uw potentiele kopers. De webshop moet ook duidelijk zijn. Met een goede navigatiestructuur verdwaald de bezoeker niet en zal deze snel converteren tot een aankoop.

Responsive webshop maken

Bij Intelligent Online zijn de webshops per definitie responsive. Dat wil zeggen dat het beeld zich automatisch aanpast aan het device wat u in uw handen heeft. Dit kan bijvoorbeeld een laptop, tablet of smartphone zijn. Een responsive webshop is van cruciaal belang. Het smartphone verkeer heeft het laptop verkeer inmiddels al gepasseerd.

Het proces van een webshop maken bij Intelligent Online

Voordat we uw webshop daadwerkelijk gaan maken beginnen we met een schets van die webshop. Die schets bespreken we met u, zodat u precies weet hoe de webshop eruit komt te zien als hij af is. Wanneer u een aantal zaken veranderd wil zien kan dat in de schetsperiode al aangeven worden. Zo is het bouwen van uw webshop betaalbaar met een optimale kwaliteit

Webshop ontwikkeling bij online marketing bureau Intelligent Online

Intelligent Online gebruikt de nieuwste technieke voor het maken van een webshop. Een webshop laten maken met de open source software zoals WordPress, Magento en/ of Opencart behoren zeker tot de mogelijkheden. Het voordeel van deze open source software is dat u niet afhankelijk bent van één webdesigner zoals bij software op maat. U kunt dus makkelijk veranderen als u niet tevreden bent!

Alle bezoekers die op uw website komen hebben een reden om uw product te kopen maar ook een reden om weer weg te gaan. Omdat wij op voorhand al de statistiekenprogramma’s Google Analytics en Google Search Console op uw website plaatsen kunt u precies zien wat uw bezoekers doen op uw website. Welk product wordt er het meeste verkocht? Waar haken uw bezoekers af? Blijven de bezoekers lang op de website? Vinden ze de weg? Op al deze vragen heeft u dankzij deze software snel een antwoord.

Webshop laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Intelligent Online serviced heel het land en ook in Vlaanderen. We sturen u graag vrijblijvend een offerte of maken vrijblijvend een afspraak met u. Hiermee krijgt u een gevoel bij ons en bij uw toekomstige webshop. Neem vandaag nog contact met ons op!

    Comment Section

    0 reacties op “webshop maken

    Plaats een reactie


    *