Page content

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Mensen brengen veel tijd door op social media. Inmiddels zijn er bijvoorbeeld al meer dan 1 miljard mensen met een Facebook account. Bij het aanmaken van een dergelijk account laten mensen relevante informatie achter. U kunt denken aan interesses, leeftijd, geslacht, geografische gegevens etc. Met social media kan je met deze informatie zeer gericht uw doelgroep benaderen. Wanneer de juiste mensen worden bereikt is de kans op conversie ook een stuk hoger.

In de praktijk steken bedrijven veel energie in social media. De twee hoofdredenen waarom deze inspanningen niet vaak tot een succes leiden is dat er geen duidelijke doelstellingen zijn en men houdt het ook vol houdt om op een constante manier bezig te zijn met social media. Voordat we samen met u aan de campagne beginnen zullen we dus eerst de strategie bepalen. Daarna beslissen we welke social media kanalen er het beste geschikt zijn voor uw bedrijf. Het gaat bij ons er niet om dat u zichtbaar bent met alle social media kanalen, maar wel met de juiste.

Intelligent Online heeft jarenlange ervaring in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van social media campagnes. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem hier contact op. We maken graag met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

    Comment Section

    0 reacties op “Social Media Marketing

    Plaats een reactie


    *