arrow_drop_up arrow_drop_down

SEO bedrijf

Op zoek naar een SEO bedrijf? Intelligent Online geeft gratis adwords budget weg bij een SEO campagne.

SEO bedrijf

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

>150
bedrijven helpen groeien.
Google
 Partner
95%
groeigarantie
Focus

op rendement

  • >150 bedrijven helpen groeien.
  • Google Partner
  • 95% groeigarantie
  • Focus op rendement

SEO bedrijf

Als je als bedrijf een website hebt, dan wil je graag dat die bedrijfswebsite helemaal bovenaan staat in de zoekmachine resultaten. Hoe hoger je namelijk staat, hoe meer bezoekers er op je website komen. En meer bezoekers betekent weer meer omzet. In die wetenschap is het best bijzonder dat veel bedrijven SEO, zoekmachine optimalisatie dus, er even bijdoen en het dus geen prioriteit lijkt te hebben.

Ga samenwerken met een Zoekmachine optimalisatie bedrijf

In de praktijk wordt er content gemaakt, wordt dit gedeeld via de social media en blijkt er vervolgens geen tijd genoeg om alle belangrijke SEO-factoren goed te monitoren en bij te sturen.  In dat geval zoek jij je heil bij een SEO bedrijf. Een SEO bedrijf denkt met je mee over de te voeren strategie. Voor je echter een strategie kunt bepalen, is het verstandig een groeiscan uit te laten voeren. Aan de hand van de uitkomsten – waar liggen de verbeterpunten en de kansen- kan gekeken worden wat Intelligent Online, het beste SEO bedrijf, precies voor je kan betekenen. Het laten uitvoeren van een groeiscan verplicht je tot niets; het is gratis en geheel vrijblijvend. Wel is gebleken dat ruim 95 procent van de bedrijven die een scan aan hebben gevraagd ruimte voor verbetering lieten zien en dat het daadwerkelijk doorvoeren van de verbeteringen voor bedrijfsgroei zorgde. Geen gekke gedachte dus om een dergelijke scan door het SEO bedrijf uit te laten voeren.

SEO is een onmisbare factor

Je kunt prima zelf aan zoekmachine optimalisatie doen. Iedereen kan best een advertentie plaatsen op Google. Er zijn hulpmiddelen genoeg en je red je er wel mee. Na het plaatsen van een advertentie begint het proces echter pas. Veel ondernemers denken ten onrechte dat het live zetten van een advertentie voldoende is, het tegendeel is echter waar. SEO is namelijk een onmisbare factor. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen kun je een hogere positie op Google bereiken. Dat betekent automatisch meer verkeer en dat is precies wat je voor ogen hebt. Sta je bij de eerste drie resultaten, dan doe je het goed. Buiten de top 10 wordt gezien als zwak, want wie kijkt er tegenwoordig door naar de tweede pagina van de Google zoekresultaten?

Tijd, energie en kennis

Om een plek in de top 3 te bemachtigen, is er tijd, energie en kennis noodzakelijk. Veel ondernemingen hebben de kennis niet en op basis daarvan wordt een specialist in de vorm van Intelligent Online ingeschakeld. Redenen om SEO bedrijven in te schakelen zijn er meer dan voldoende, kennis is daar een van, of beter: de voornaamste reden om voor uitbesteden te kiezen. Als je niet voldoende kennis van zaken hebt, kom je nooit hoog in de Google ranking. Heel veel factoren spelen een rol, factoren die kennis van zaken vragen. Door te kiezen voor een SEO bedrijf als Intelligent Online is de kennis er en kun je inderdaad de beste resultaten behalen.

SEO: ook als je een positie in de top 3 hebt

Het is zeker ook een kwestie van zelf zoveel mogelijk kennis opdoen. SEO is iets dat leuk is om te leren. Besteed je het proces uit, dan helpt een specialist je verder en neemt hij je mee in het gehele proces. Behalve de resultaten, zal de specialist je ook laten zien wat hij gedaan heeft om bepaalde resultaten te bereiken. Door zelf kennis op te doen kun je uiteindelijk het verschil maken als het gaat om SEO. Ook de factor tijd speelt een rol bij het uitbesteden van SEO. Soms is er wel wat kennis, maar ontbreekt simpelweg de tijd. En dat in de wetenschap dat SEO nou eenmaal veel tijd vraagt. Half werk doen is zinloos en bovendien zonde van de tijd die al zo kostbaar is. Het inschakelen van een SEO specialist is het beste wat je als ondernemer kunt doen. Ook als je een positie in de top 3 hebt weten te bemachtigen, zul je aandacht moeten blijven besteden aan SEO en zul je moeten blijven vernieuwen. Alleen dan kun jij de concurrentie op gepaste afstand houden.

De juiste content heb je met een goed SEO bedrijf

Goede SEO is ook de juiste content aanbieden. Het schrijven van die juiste content is een vak apart. Niet iedereen is even goed in content marketing, terwijl het een van de belangrijkste factoren voor zoekmachineoptimalisatie is. Bij het schrijven van precies de goede content spelen zaken als de lengte van de tekst, de spelling, het gebruik van afbeeldingen en zoekwoorden belangrijk. Ook voor de juiste content kun je prima een beroep doen op een SEO bedrijf. Zij kunnen je altijd de juiste content bieden. Door SEO uit te besteden behaal je meer resultaat, zelfs dus als je al in de top 3 staat. Ook dan is er ruimte voor verbetering, bijvoorbeeld door het schrijven van de enige juiste CTA’s, iets dat staat voor call to actions. Door de juiste CTA toe te passen, worden meer verkopen gerealiseerd en kun je de conversie toch laten stijgen.

Geen straffen van Google

Uitbesteden aan een SEO bedrijf is ook goed omdat je zo weet dat de resultaten alleen op de beste wijze geanalyseerd worden. Op basis van de analyse van de resultaten kun jij je strategie aanpassen. Uit de resultaten filter je de verbeterpunten en kun je bijvoorbeeld zien waar de meeste bezoekers van je website je website verlaten. Als je niet voldoende kennis van zaken hebt kun je de resultaten niet goed analyseren. En dat terwijl het analyseren van de resultaten een belangrijk onderdeel is van dat wat we SEO noemen. Door te kiezen voor Intelligent Online voorkom je bovendien dat je straffen opgelegd krijgt van Google, iets dat in de praktijk nog wel eens wil gebeuren, speciaal als je de gestelde regels met voeten treedt. Google straft je door je bijvoorbeeld een paar plaatsen in de ranking terug te zetten of tijdelijk helemaal uit de indexering weg te nemen. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor je bezoekersaantallen, je omzet en je naamsbekendheid. Het is dus ook veel veiliger om de hulp van een specialist in de vorm van Intelligent Online te denken. Zij kennen en erkennen steeds de door Google opgestelde regels en zullen die zeker niet overtreden.

Een zoekmachine optimalisatie bedrijf heeft de beste tools voor SEO

Door werkzaamheden uit te besteden aan een SEO bedrijf, kun je als geen ander inspelen op de doelgroep. Eerst stel je vast wie je doelgroep precies is. Dit kan bijvoorbeeld door het toepassen van Persona. Dit geeft een zeer gedetailleerd beeld van de potentiële doelgroep. Is de doelgroep eenmaal in beeld, dan kun je daar perfect op inspelen. Dit resultaat komt tot stand aan de hand van het gebruiken van de goede zoekwoorden en teksten. Wat zeker ook een voordeel is van het in zee gaan met een SEO bedrijf is dat er geoptimaliseerd kan worden met behulp van de beste tools. Je hebt gratis tools en je hebt de betaalde tools; bij bedrijven zie je vaak dat er een beroep gedaan wordt op de gratis instrumenten om de kosten te reduceren. Uitbesteden betekent dat je SEO plaatsvindt met de meest moderne en betaalde tools, want uiteraard beschikt de specialist over alleen de beste tools. Zeker bij Intelligent Online wordt alleen gewerkt volgens de nieuwste technologieën en dus ook alleen met de beste, betaalde tools.

Nieuwe trends en ontwikkelingen

Door voor een SEO bedrijf te kiezen, weet je zeker dat steeds gewerkt wordt volgens de nieuwste methoden. Google is, zoals iedereen weet, voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar heel snel op. Steeds zijn de experts op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. SEO ontwikkelt zich steeds, iets dat ook voor Intelligent Online geldt.

Kies SEA als je direct resultaat wenst

Oh ja. Zeker weten. Er zijn ook redenen te bedenken waarom je niet zou kiezen voor het uitbesteden van SEO, Een van die redenen is bijvoorbeeld als je direct resultaat wilt. SEO is een proces. Dat kost gewoon even tijd. Wil je direct resultaat dan kun je beter voor SEA kiezen, adverteren binnen de zoekmachines.  Ook als je klantenkring 100 procent offline is, is SEO niet noodzakelijk. Het heeft bovendien geen zin een SEO bedrijf in te schakelen zonder dat de huidige resultaten bekend zijn. Zo kan een SEO bedrijf wel een groei van tien procent voorspellen, maar kan een onderneming een dergelijke groei eigenlijk wel aan? Het is een vraag die alleen met gegevens, resultaten beantwoord kan worden. De kosten? Spreek liever van een investering in winst, want de investering gaat zichzelf zeker terug verdienen, zal voor een meeropbrengst gaan zorgen. Het is een eenmalige investering in structureel meer winst. Met SEO kan eenmalig een SEO fundament gelegd worden, waarbij je per maand SEO optimalisatie af kunt sluiten. Het is de investering altijd waard. Behalve een maandelijkse rekening krijg je elke maand een rapportage en krijg je inzicht dat het ook die maand weer de moeite waard is geweest in SEO geïnvesteerd te hebben.

Word je betrokken bij het proces?

Nu is het nog slechts een kwestie van het beste SEO bedrijf vinden. Hoewel iedereen weet dat Intelligent Online dat is, is het in z’n algemeenheid zaak goed te onderzoeken hoe en of een bureau je op de hoogte houdt van de vorderingen. Word je meegenomen in het proces? Of blijft het een ver van je bed show? Kijk ook op de website van de SEO specialist zelf. Want als die website al te wensen over laat, hoe moeten ze jouw website dan beter laten werken? Kijk of er klantcases op de website staan, praat over de verwachtingen die jij hebt en vraag specifiek naar de werkwijze die gehanteerd wordt.

Meer bezoekers op je website en meer omzet met een goed SEO bedrijf

SEO is goed voor elke onderneming; dus voor de bedrijven de aan bedrijven leveren en voor die ondernemer die producten en diensten aan de particulier verkoopt. Een goede positie binnen de zoekmachine is essentieel. Je wilt immers steeds meer bezoekers op je website en meer omzet draaien. SEO vormt een fundament voor het succes van je website en webshop. Het is geen geheim dat Intelligent Online je als geen ander verder kan helpen. Het is dé perfecte partner voor bedrijven tot vijftig medewerkers die beter gevonden willen worden. Bij Intelligent Online ligt de focus steeds op rendement. De SEO specialist is partner van Google en biedt 95 procent groeigarantie. Ondertussen werden al honderden bedrijven verder geholpen. Alleen dat al zegt meer dan voldoende.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u hoger in Google meer informatie over onze diensten en weten wat wij voor u kunnen betekenen? Naast SEO voor bedrijven bieden wij nog meer diensten om uw vindbaarheid te verbeteren en te zorgen voor meer omzet en winst. Zo kunnen wij u ook helpen met SEO (zoekmachine adverteren), adverteren op social media en adverteren op mobiele telefoons. U kunt net als onze SEO voor bedrijven deze diensten los afnemen, of in een unieke combinatie. Dit noemen wij Intelligent Marketing en wij vertellen u er graag alles over. Bel of mail ons en wij helpen u verder. 

Vragen? Neem contact op

Vragen? Neem contact op

SEO bedrijf

Op zoek naar een SEO bedrijf? Intelligent Online geeft gratis adwords budget weg bij een SEO campagne.

SEO bedrijf

Op zoek naar een SEO bedrijf? Intelligent Online geeft gratis adwords budget weg bij een SEO campagne.