arrow_drop_up arrow_drop_down

SEO bedrijf

Op zoek naar een SEO bedrijf? Intelligent Online geeft gratis adwords budget weg bij een SEO campagne.

SEO bedrijf

DOE DE GRATIS ONLINE MARKETING ANALYSE

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de seo scan krijgt u een heldere analyse.

>150
bedrijven helpen groeien.
Google
 Partner
95%
groeigarantie
Focus

op rendement

  • >150 bedrijven helpen groeien.
  • Google Partner
  • 95% groeigarantie
  • Focus op rendement

SEO bedrijf

Intelligent Online in Utrecht is een SEO bedrijf. Dit betekent dat wij werken voor andere bedrijven, ook voor u. Wij zorgen ervoor dat u beter vindbaar wordt op het internet. Dit doen wij door SEO voor bedrijven uit te voeren, maar ook door het geven van een SEO training voor uw bedrijf. Waar u ook behoefte aan hebt op het gebied van zoekmachineoptimalisatie: wij kunnen u hiermee helpen.

Landelijke Google-top 10

Uw bedrijf heeft ongetwijfeld met concurrentie te maken. Hoe zorgt u er nu voor dat potentiële klanten u kiezen en niet bij de concurrent belanden? Helaas lukt dit niet altijd door een betere kwaliteit of service dan de concurrent te bieden. Uw producten en/of diensten kunnen nog zo goed zijn: als klanten u niet weten te vinden, maar uw concurrent wel, komen zij hoogstwaarschijnlijk bij uw concurrent uit. Dit is een gemiste kans voor u: uw rivaal heeft nu een klant die u had kunnen hebben.


Wij verzorgen SEO voor bedrijven zodat u geen klanten mist. Ons doel is om u in de top 10 te krijgen van de landelijke zoekresultaten op termen die voor u van belang zijn. Hiermee weet u zeker dat u maximaal zichtbaar wordt. U zult zeer veel extra bezoekers weten te trekken. Niet alleen dat: deze bezoekers zult u converteren in nieuwe klanten. Een goed SEO bedrijf zoals Intelligent Online, is er namelijk niet alleen in gespecialiseerd om zo veel mogelijk bezoekers te trekken; wij zorgen er vooral voor dat u zo veel mogelijk relevante bezoekers krijgt. Aan een bezoek van iemand voor wie uw website niet interessant is, hebt u namelijk niet zo veel. Vandaar dat wij ons volledig richten op relevantie. Dat doen wij zonder risico van u, want als een van de weinige SEO specialisten werken wij op “no cure no pay” basis. Lukt het ons niet om de gestelde doelen te halen, dan betaalt u niets. Wij verzekeren u echter dat wij de doelen halen en dat u zult profiteren van een uitstekende return on investment.

U kunt ook bij ons terecht voor een training 

Bent u overtuigd van de meerwaarde van SEO en wilt u uw SEO niet uitbesteden, maar in plaats daarvan zelf doen? Dat kan. Het is echter niet aan te raden om zonder de benodigde kennis aan de slag te gaan. In zoekmachineoptimalisatie gaat namelijk flink wat tijd zitten en wanneer u deze tijd in de verkeerde dingen steekt, of eenvoudigweg niet precies weet wat u moet doen, dan is dit erg jammer van de geïnvesteerde tijd.


Bij Intelligent Online kunt u in Utrecht terecht voor een SEO training en Adwords cursus voor uw bedrijf. Uiteraard kunnen wij deze ook op locatie verzorgen. In de training zorgen wij ervoor dat uw en/of uw medewerkers de benodigde kennis opdoen om effectief SEO toe te passen. U zult leren hoe u goede SEO teksten schrijft en hoe de technische kant van SEO werkt. Om maximaal te scoren in de zoekmachine, is het namelijk van belang dat uw website op technisch gebied aan enkele belangrijke eisen voldoet. Onze experts weten welke eisen dit zijn en kunnen dit perfect aan u uitleggen.


Besteedt u SEO wel aan ons SEO bedrijf uit, dan gaan wij op alle facetten voor u aan de slag om te optimaliseren. Advies is daarbij altijd gratis en vrijblijvend. Het is ons doel om u zo goed vindbaar mogelijk te maken en daarom kijken wij ook naar bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Komen wij op dat gebied zaken tegen die voor verbetering vatbaar zijn, dan zullen wij dit vrijblijvend aan u melden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u hoger in Google meer informatie over onze diensten en weten wat wij voor u kunnen betekenen? Naast SEO voor bedrijven bieden wij nog meer diensten om uw vindbaarheid te verbeteren en te zorgen voor meer omzet en winst. Zo kunnen wij u ook helpen met SEO (zoekmachine adverteren), adverteren op social media en adverteren op mobiele telefoons. U kunt net als onze SEO voor bedrijven deze diensten los afnemen, of in een unieke combinatie. Dit noemen wij Intelligent Marketing en wij vertellen u er graag alles over. Bel of mail ons en wij helpen u verder. 

Vragen? Neem contact op

Vragen? Neem contact op

SEO bedrijf

Op zoek naar een SEO bedrijf? Intelligent Online geeft gratis adwords budget weg bij een SEO campagne.

SEO bedrijf

Op zoek naar een SEO bedrijf? Intelligent Online geeft gratis adwords budget weg bij een SEO campagne.