Page content

seo specialist

seo specialist

Intelligent Online biedt ervaren SEO specialist(en) welke alle SEO gerelateerde werkzaamheden voor uw website kunnen waarnemen. De SEO specialist werkt dus dedicated voor u en staat van maandag tot en met vrijdag altijd voor u klaar. U kunt de SEO specialist non stop per e-mail of per chat (Skype) raadplegen. Zonder meer ontvangt u regelmatig updates van de uitgevoerde en geplande werkzaamheden. De SEO specialist wordt echt onderdeel van uw team, u heeft hier eigenlijk ook eenzelfde relatie mee als met uw eigen personeel. Daarbij biedt Intelligent Online een duidelijke project management monitoringstool. In deze monitoring tool kunt u alle taken zien en bewerken welke uitgevoerd moeten worden. Gedurene de samenwerking met de SEO specialist kunt u hier de status van alle taken checken.

 

Een SEO specialist inhuren, hoe gaat het in zijn werk?

Voordat u een SEO specialist inhuurt zullen er een aantal zaken voorbereid moeten worden om een goede start mogelijk te maken. In eerste instantie wordt er een gedetailleerd rapport gemaakt over de bestaande SEO status van uw website. Hierin staat hoeveel verkeer u nu binnenkrijgt op uw website, en hoe u rankt in de markt. U ziet daarmee welke bezoekers u nu misloopt en waar de specialist zich op zou moeten richten. Naast een webverkeer analyse ontvangt u ook een technische analyse. Hierin staat hoe u uw site technisch moet inrichten om hoger in de ranking te staan. U ontvangt de huidige bottle necks waar de SEO specialist vanaf de start mee aan de slag gaat. Op basis van de uitkomst van deze evaluatie bieden wij u een SEO specialist aan die bij u past.

 

De taken van een SEO Specialist

Hieronder vind u de taken die de SEO Specialist uitvoert, het is een verdeling tussen een on page en een off page optimalisatie van uw website.

On Page OptimizationOff Page Optimization
Google Analytics SetupBusiness Listing
Google Webmaster SetupDirectories
Bing Webmaster SetupSocial Bookmarking
Yahoo Webmaster SetupProfile Creation – Social Networking
Website AnalysisArticle Listing
Keyword AnalysisPress Listing
Title Tags OptimizationBlog – Guest Blog Posting
Meta Tags OptimizationBlog Comments
Header Tags OptimizationBlog URLs Posting
Content OptimizationMicro Blogging
Internal Link OptimizationClassified Listing
Canonical Check GOV/EDU BacklinksGOV/EDU Backlinks
SitemapsForum Posting
Robots.txt OptimizationPing Submission
.htaccess OptmizationPDF Posting
HTTP Header CheckRSS Feeds
Image OptimizationSearch Engines
Broken Links CheckCSS Posting
Loading Time CheckVideo Posting

 

Waarom SEO Specialisten bij Intelligent Online?

Op dit moment is het voor veel bedrijven moeilijk externe krachten in te huren. Er wordt vaak voorkeur gegeven aan intern personeel met minder vakbekwaamheid. Daarnaast zijn de kosten vaak hoog om extern personeel in te huren. Zo heeft een SEO expert binnen een groot bedrijf wel genoeg kennis maar vaak te weinig resources om alle SEO taken uit te voeren. De SEO specialisten van Intelligent Online werken via een onshore constructie en zijn daarom betaalbaarder, maar minstens even goed als Nederlandse SEO Specialisten. Zo heeft u genoeg resources om uw SEO Strategie uit te voeren tegen lage kosten. Wij laten u uiteraard eerst kennis maken met de specialist, om te kijken of er een klik is. Daarna wordt er een contract getekend en kan er worden gestart.

 

Vrijblijvende informatie over de SEO specialisten?

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Intelligent Online, we leggen u graag uit hoe het werkt. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

 

Belangrijke pagina’s:

seo | seo teksten | seo workshop | seo workshops | seo optimalisatie | seo specialist | seo advies | seo bedrijf | seo bureau | seo campagne |seo consulting | seo diensten | seo mkb | seo no cure no pay | seo uitbesteden | seo cursus | seo training

    Comment Section

    0 reacties op “seo specialist

    Plaats een reactie


    *