Page content

local seo

local seo

Local Seo

Uw bedrijf richt zich op een bepaalde provincie of regio. Met uw website wilt u dan ook goed gevonden worden. Steeds vaker zoeken internetgebruikers via de grootste zoekmachine google. Ruim 95% van alle mensen vertrouwt op deze zoekmachine. Dankzij het vele gebruik richt Google zich op kwalitatieve en populaire websites. Deze verschijnen dan ook vaak als eerste binnen de zoekresultaten. Hoe valt u als klein bedrijf op tussen meer dan 2 miljoen Nederlandse websites? Dit doet u door gebruik te maken van local seo. Hiermee rankt u beter binnen Google en Google Maps.

 

Maak uw bedrijf vindbaar

Local seo richt zich op een specifieke locatie. Iemand die op zoek is naar een antiekzaak in Amsterdam en dit intypt in de zoekmachine, verwacht deze ook terug te vinden in de zoekresultaten. Gelukkig is Google een slimme zoekmachine en speurt dagelijks het internet af naar de meest relevante websites. Google biedt al jaren zijn dienst Google Maps aan. Hiermee worden lokale resultaten in de resultaten vertoond. U kunt zelf proberen uw website zo hoog mogelijk binnen de zoekresultaten te krijgen, maar dankzij het gebruik van local seo boekt u zeker resultaat.

 

De gegevens van uw site compleet maken

Uw bedrijf wordt het beste gevonden wanneer naam, adres en woonplaatsgegevens op uw site terug te vinden zijn. Dit verhoogt bovendien de betrouwbaarheid van uw bedrijf. Bezoekers van uw website lezen deze gegevens als tekst. De robots van zoekmachines lezen een website heel anders. Het is daarom belangrijk om adresgegevens te labelen. Zo worden deze beter binnen de zoekresultaten weergegeven. Om deze gegevens te labelen wordt er gebruik gemaakt van rich markup. Dit is een van de vele seo tips die wij u kunnen bieden. Intelligent Online is het online marketing bureau voor het MKB. We helpen u uw bedrijf binnen uw regio, provincie of landsgrenzen bekend te maken. Met inzet van local seo weet uw doelgroep u ook echt te vinden.

 

Gebruik maken van local seo

Uw bedrijf kan toegevoegd worden aan Google Maps. Naast de resultaten zal uw lokaal bedrijf zichtbaar worden. Zo trekt u meer website bezoekers en potentiële klanten. Het aanmelden binnen Google Maps vereist wel de nodige verificatie. Wanneer u gebruikt maakt van seo marketing van Intelligent Online wordt het geheel voor u geregeld. Daarnaast wordt bekeken of een Google Plus bedrijfspagina meerwaarde heeft. Door alle belangrijke gegevens in de websitecode te plaatsen kunnen zoekmachines deze beter uitlezen en beoordelen. Zo helpt u zoekmachines een handje. Wanneer broncodes goed te scannen zijn helpt het ook naar een betere beoordeling van uw totale site. Seo marketing is een combinatie van heel veel factoren. Hier helpen we u bij.

 

Goede recensies spelen mee

Veel potentiele klanten gaan eerst op zoek naar recensies voordat ze een aankoop willen doen bij een bedrijf. Recensies op de Google Plus pagina kunnen de ranking binnen de zoekresultaten positief beïnvloeden. Daarnaast helpt het om een beoordelingssysteem op de eigen website te plaatsen. Wanneer recensies op andere sites geplaatst worden, wordt er vaak gelinkt naar uw bedrijfswebsite. Dit levert soms waardevolle backlinks op. Met behulp van een seo scan kan bekeken worden hoe de website er nu voorstaat. Dit noemen we de nulmeting. Vanaf hier kan bekeken worden wat er nodig is om de site hoger te laten ranken. Verschillende factoren spelen hier een rol in, Intelligent Online richt zich op alle gebieden. Zo wordt er ook gekeken naar zoektermen in teksten. Dat zijn twee belangrijke punten die vaak niet goed aangepakt worden. Intelligent Online denkt met u mee. Doel is om websites zo hoog mogelijk binnen de top 10 positie van Google te laten komen. Hierbij worden diverse middelen ingezet. Met het marketing pakket heeft u alle diensten onder één dak. Zo wordt de website geoptimaliseerd voor de belangrijkste zoekmachines. Zorg dat u vindbaar bent en neem een maandelijks opzegbaar marketing pakket van Intelligent Online. Wij helpen u op weg naar een betere vindbaarheid.

Comment Section

0 reacties op “local seo

Plaats een reactie


*