Page content

gebruikerstest op afstand

gebruikerstest op afstand

 • Geen obstakels meer op uw website
 • Duidelijkheid voor de bezoeker
 • Duidelijke navigatie en meer sales
 • Straal betrouwbaarheid uit
Gebruikerstest op afstand laten uitvoeren door Intelligent Online

 

Een gebruikerstest op afstand lijkt in veel aspecten op de normale gebruikerstest. Met het verschil dat de testgroep niet fysiek maar online aanwezig is. De testgroep kan de test uitvoeren vanaf een willekeurige plek. Intelligent Online vraagt met de gebruikerstest op afstand de testgroep bepaalde taken uit te voeren. Hierbij observeren we hoe men zicht gedraagt bij het uitvoeren van deze taken waardoor er snel gebreken van de website aan het licht komen.

 

Een gebruikerstest op afstand, waarom?

Wanneer uw budget niet toereikend genoeg is om een normale gebruikerstest te doen of u heeft geen locatie waar de testgroep naartoe kan komen, dan vormt de gebruikerstest op afstand een uitkomst.

 

Een gebruikerstest op afstand, wanneer?

Een gebruikerstest op afstand kunt u het beste doen als de website live is of volledig functioneert in de testomgeving. Zo krijgt u een zo realistisch mogelijk beeld. Wanneer de website dus nog niet helemaal af is kunt u de test beter uitstellen tot het moment dat deze wel af is.

 

Resultaat bij een gebruikerstest op afstand.

Na de test ontvangt u een rapportage met oplossingen van mogelijke obstakels en praktische suggesties voor ontwerp verbeteringen.

  Comment Section

  0 reacties op “gebruikerstest op afstand

  Plaats een reactie


  *