Page content

gebruikerstest laten uitvoeren

gebruikerstest laten uitvoeren

 • Geen obstakels meer op uw website
 • Duidelijkheid voor de bezoeker
 • Duidelijke navigatie en meer sales
 • Straal betrouwbaarheid uit
Gebruikerstest laten uitvoeren door Intelligent Online

 

Met de gebruikerstest van Intelligent Online wordt een representatieve groep gevraagd een aantal realistische, representatieve handelingen uit te voeren op uw website. Met deze test worden de obstakels geidentificeerd die gebruikers tegenkomen op uw website. Er wordt gevraagd hardop te denken, zodat duidelijk wordt waarom de gebruiker bepaalde handelingen uitvoert zoals hij dat doet.

 

Waarom zou u een gebruikerstest moeten laten uitvoeren?

Zoals met alle zaken binnen online marketing: Het gaat er niet om wat u zelf denkt of doet, het gaat erom hoe uw klanten het ervaren. Met de gebruikerstest van Intelligent Online wordt precies duidelijk hoe een groep klanten (representatief aan uw doelgroep) uw site ervaart. Met de gebruikerstest ziet u direct waar klanten tegenaan lopen. Dit leidt vaak tot verassende inzichten, deze inzichten kunt u gebruiken om verbeteringen uit te voeren.

 

Wat is het goede moment voor een gebruikerstest?

Elk moment is goed voor de gebruikerstest, het is echter wel zo dat in een vroeg stadium gemakkelijker aanpassingen aan uw site gemaakt kunnen worden. Daarnaast is het zo dat hoe vroeger u de test uitvoert, hoe minder potentiele klanten u teleurstelt. Misschien kunnen de klanten uw contactgegevens niet vinden als ze op de website zijn? Het is daarom al aan te raden in de conceptfase een gebruikerstest te laten doen in de testomgeving.

 

Resultaat met de gebruikerstest

Resultaat is waar het om gaat. U ontvangt videobeelden van de testsessies en een rapportage van ontwerpsuggesties die te realiseren zijn. Deze bevatten oplossingen voor de zaken waar problemen mee ondervonden werden door de gebruikers.

  Comment Section

  0 reacties op “gebruikerstest laten uitvoeren

  Plaats een reactie


  *