Page content

facebook adverteren

facebook adverteren

Facebook adverteren

U staat op het punt om voor uw website reclame te gaan maken, wilt bijvoorbeeld op Facebook adverteren. Het is de perfecte manier om specifieke markten te benaderen. Met behulp van Facebook adverteren ondernemers voor een specifieke doelgroep, gebaseerd op sociale en geografische kenmerken als leeftijd, geslacht, woonplaats en persoonlijke interesses. Natuurlijk kunt u deze dienst zelf uitproberen, maar voor een gegarandeerd effect maakt u gebruik van Intelligent Online in Utrecht. Voordat een campagne wordt opgezet bespreken we met u de kenmerken van uw doelgroep. Vervolgens zorgen wij  voor een maximaal efficiënte boodschap.

Intelligent Online is ervan overtuigd dat reclame maken helpt bij het verhogen van uw omzet. Facebook adverteren is net als adverteren op google één van de kanalen daarvoor. Om uw doelgroep te interesseren, maken we eveneens gebruik van diverse online marketingtechnieken als zoekmachine optimalisatie (SEO) met no cure no pay, en adverteren via Google Adwords en Mobiel. Daarbij peilen we met ons unieke principe Intelligent Marketing het surfgedrag van klanten en sturen uw advertenties bij als dat nodig is.

Facebook adverteren: maximaal rendement

Op Facebook adverteren is met name interessant voor ondernemers die graag zelf bepalen welke mensen hun site bezoeken. Wanneer u dat uitbesteedt aan Intelligent Online, ontwikkelen wij een campagne met een uitstekend rendement. Daarmee hebben we inmiddels een jarenlange ervaring. Mocht desondanks blijken dat een ander kanaal voor u beter scoort, dan passen wij de campagne hierop aan. Behalve op Facebook adverteren klanten bij ons ook via Google Adwords. Dat biedt onder meer geo-targeting, reclame specifiek voor bijvoorbeeld uw eigen regio.

U kunt bij ons verder terecht voor gratis advies over de gebruiksvriendelijkheid van uw website én gratis technisch advies. Intelligent Online biedt eveneens het unieke Intelligent Marketing pakket. Door uw klanten dagelijks te volgen, kunnen wij de beste marketingstrategie voor uw bedrijf uitdokteren. Hierbij kungt u in 1 pakket op Facebook adverteren maar ook op Google adverteren.

Op Facebook adverteren? Intelligent Online inschakelen

Hopelijk hebben we u overtuigd en gaat u op Facebook adverteren. Intelligent Online in Utrecht is daarbij een verstandige keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bepalen we samen hoe we uw website een commercieel succes maken. Op Facebook adverteren? Intelligent Online is dé specialist voor het midden- en kleinbedrijf.

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “facebook adverteren

Plaats een reactie


*